Page content

Superworkout voor de mooiste Benen & Billen!

Superworkout voor de mooiste benen en billen

Een super workout voor benen & billen, de grootste vetverbranders. Hij duurt 12 minuten in plaats van 9. De oefeningen zijn niet moeilijk en bevatten geen cardio, enkel kracht op basis van je eigen lichaamsgewicht. De eenvoud van de oefeningen geeft je de mogelijkheid om echt hard je best te doen en het maximale eruit te halen. Ook is de workout geschikt om te combineren met een cardio workout en/of een workout voor het bovenlichaam , én hij is zeer geschikt om met gewichtjes te werken voor éxtra resultaat!

Workout voor de mooiste Benen & Billen!

Doe altijd een warming up en vergeet ook niet om een korte cooling down te doen.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je me weten wat je van deze workout vond?
TIP: Mis geen enkele workout en abonneer je gratis op het Mama Stralend Fit YouTube kanaal.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Superworkout voor de mooiste Benen & Billen!

Plaats een reactie


*