Page content

SUPER Workout: Buik, Borst en Bovenarmen in 9 minuten

Drie oefeningen, drie minuten en dat drie keer herhalen.
Dat is een een 3 x 3 workout.
Simpel, Snel én Effectief.

Tijdens de workout BBB 'Boost', richt je je op het trainen van je Buik, Borst en Bovenarmen. Je Bovenlichaam dus.
Voor een complete Full Body Workout kun je er de 3 x 3  Workout voor Strakke en Slanke Benen, en/of de 3 x 3  workout voor Ronde Billen aan toevoegen. De maximale workout tijd komt hiermee op een klein half uurtje.
Vergeet niet om eerst een kleine warming up te doen.

Trek je sportkleding aan, en gáán...

 3 x 3  Workout BBB Boost

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Ik zou het leuk vinden als je onderaan op deze site of via Facebook een reactie achterlaat over hoe je de workout hebt ervaren.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

4 reacties op “ SUPER Workout: Buik, Borst en Bovenarmen in 9 minuten


Door Yousra op 9 december 2013

Hier ga ik morgen 10 min eerder m'n bed voor uitkomen! Top work-out 🙂


Door Ginny op 10 december 2013

En? ben je inderdaad 10 min eerder je bed uitgegaan? 😉


Door Karen op 28 mei 2014

Super leuke pagina met veel nuttige tips en oefeningen.
Bedankt voor het online zetten.

Plaats een reactie


*