Page content

Start hier

GinFit Online is hét platform voor iederéén die fit en gezond wil worden en dat op een natuurlijke manier wilt bereiken, dus door middel van sporten, gezonde voeding, én niet te vergeten een positieve mindset.

Jij wilt Fit & Gezond worden? Dan moet je aan de slag.

'Fit & Gezond' is namelijk geen permanente staat van zijn die je voor eens en altijd kunt bereiken. Het is een leefstijl waarbij het maken van keuzes belangrijk is en blijft. Keuzes op gebied van beweging, voeding, rust en ontspanning.
Fit & Gezond word je niet vanzelf. Je wordt het ook niet door erover te lezen, of door te luisteren of te kijken naar anderen die jou vertellen hoe je het kunt bereiken. Ook bestaan er geen wondermiddeltjes of shortcuts.
Er is maar één manier: zelf in beweging komen. Actie ondernemen.
En dat is precies waar GinFit Online om de hoek komt kijken...

GinFit Online heeft één doel: JOU IN BEWEGING BRENGEN. Het maakt niet uit hoe groot je eerste stap is. Het maakt ook niet uit wélke stap de eerste is. Als je die eerste stap maar zet.
Het resultaat van al die stappen is: FITHEID & GEZONDHEID.
En heb je er ooit over nagedacht wat het effect is als jij je 100% Fit & Gezond voelt?

  • Dan heb je energiedont-wish-for-a-good-body-work-for-it
  • Zit je lekker in je vel
  • Heb je minder last van stress
  • Dan ben je tevreden met wie je bent
  • Dan heb je het gewicht of het lichaam dat bij je past
  • Dan ben je simpelweg EEN TEVREDEN MENS!

Comment Section

26 reacties op “ Start hier


Door Richard op 11 maart 2013

wat een prachtige website. het E-book is een heel duidelijk verhaal waar je echt wat aan hebt.

Heel veel succes Ginny!!!


Door Ginny op 30 maart 2013

Super bedankt, Richard!


Door Bram op 4 augustus 2013

Sinds een week of zes doe ik de zonnegroet .Ik word geïnspireerd door de manier van het duidelijk uitleggen daarvan en stijgt ver boven de andere site's uit.Het is niet zo zweverig en sinds kort doe ik ook de buikspieroeffeningen mede door het weder uitleggen daarvan.
Een paar maanden geleden woog ik 117 kilo en dat is nu 95 kilo.Nog 10 te gaan want mijn lengte is 1,86 .Combineer de oefeningen wel met een dieet en dat gaat goed.
Hartelijk dank daarvoor mevrouw Smulders

Met vriendelijke groet

Bram Franken


Door Ginny op 5 augustus 2013

Nou Bram, wat een mooi compliment voor mij en wat een geweldig nieuws voor jou dat je al zoveel bent afgevallen. Maakt me erg trots!
Ik zou heel graag weer van je horen zodra je de 95kg hebt bereikt. Houd ons op de hoogte, inspireer ons!
Warme groet, Ginny


Door Bram op 5 augustus 2013

Bedankt voor je (ik zeg toch maar je)reactie.Ben net met mijn vrouw terug uit Frankrijk waar we ontzettend verwend zijn door familie die daar een huisje hebben.Was reeds onder de 95 kilo maar je kent het misschien wel: wijntje,wijntje,hapje ,hapje en wat snacks .Nu is het dus weer 97 kilo maar heb vandaag weer de draad op gepakt.Op naar de 85 kilo,tenminste ,daar voel ik me goed bij.5 Jaar geleden gestopt met roken en had een bepaald soort onvrede wat ik dan weg at.Ik ben 59 jaar maar dat geef je me niet hoor.Wel gaat het gewicht er wat moeilijker van af.Dit alles terzijde.
Mijn verontschuldiging jegens het verkeerd schrijven van je naam.Ik schreef Smulders ipv Mulders.Ik heb erg veel respect voor je levenswijze en ik probeer in ieder geval een epigonist te zijn als het om de zonnegroet gaat.Dat leg je zo goed uit en ik probeer hem precies zo te doen.Lukt me natuurlijk nooit van z'n leven maar ik kom met handen op de grond.Ik doe nu ook de buikspieroeffeningen want die leg je ook goed uit!Een wijsheid die niet klinkt naar vermoeidheid en die met kop en schouders boven andere sites uit steekt.Nou genoeg geslijm(grapje).
Nooit gedacht dat ik bij Mama stralend fit zou blijven hangen maar het is echt waar.Morgen weer de iPad op tafel en 20 minuten de zonnegroet maar het tempo is een stuk lager dan dat van jou.Ik blijf ook een toeschouwer van mezelf hoor vooral als ik jou bezig zie.Mooie manier van bewegen.Hartelijk dank dus en ik ben erg blij met de web-site.Dank je wel Ginny

Met vriendelijk groet

Bram .Franken


Door Ginny op 6 augustus 2013

Wat een lieve woorden, Bram. Nogmaals bedankt, word ik blij van!
Toen ik deze site startte was het het meest handig wanneer ik me zou richten op een heel specifieke doelgroep. Maar uiteindelijk is het mijn (idealistische) wens om de hele wereld een klein beetje gezonder en gelukkiger te maken, dus ik ben juist blij dat je bent blijven 'hangen' op m'n site 😉


Door Bram op 8 augustus 2013

Voor de 1e keer een beetje last van me rug maar dat is omdat ik een mens van uitersten ben en de neiging heb om te overdrijven.Dat ligt dus niet aan jou of Mama stralend fit.
Het is gevoelsmatig dus ietwat ambivalent maar dat is er wat pijntjes ,na 3 maanden me wat parten gaan spelen.
Maar dit terzijde .Er is altijd wat en ik heb me generaal al een tijd niet zo goed gevoeld.
Een kus voor elke ademhaling die je doet.

Bram
Ps.moet ik misschien betreffende de oefeningen ietwat gas terug nemen?


Door Verheyen op 4 november 2014

Hoi,

Ik wou net je boek bestellen maar ik woon in België. Kan dit ook verstuurd worden naar België?

Mvg
Alexandra


Door Ginny op 4 november 2014

Hoi Alexandra, Wat leuk om te lezen dat je mijn E-Book wilt bestellen. Dit is een boek dat je via mijn site geheel gratis kunt downloaden. Waar ter wereld je ook woont 😉
Hierbij nog een keer de link naar het E-Book:
https://ginfitonline.nl/e-book/

Ik wens je veel leesplezier en hoop van harte dat de tips, adviezen en workouts die erin staan nuttig voor je zijn.
Warme groet,
Ginny


Door Cornelia op 28 juni 2016

An answer from an expert! Thanks for cogntiburint.


Door mike op 26 mei 2015

Hoi Ginny ik ben bezig met afvallen ik weeg 88 kilo en ben 183 lang ik heb een hoge bloeddruk en een hoog cholesterol gekregen ben nu gezonder gaan eten en gaan hardlopen en dat werkt goed ik val nu wel af alleen mijn buik blijft dik wat zou ik beter kunnen doen ?Ginny ik heb veel aan je tips die je geeft op YouTube . ik heb ook ontdekt dat ik niet tegen nachtschadeplanten aardappels ,peper maar vooral paprika kan ik krijg er rode uitslag van in mijn gezicht .Ginny veel succes en ik hoop dat meer mensen jou tips opvolgen om gezonder te gaan leven en meer te gaan sporten het werkt gewoon .


Door Ginny op 29 mei 2015

Dankjewel voor je superfijne reactie Mike! Goed dat je zo actief aan de slag bent gegaan met het verbeteren van je leefstijl. Om meer af te vallen rondom je buikregio raad ik je aan krachttraining af te wisselen met hardlopen. Op mijn youtube kanaal vind je voldoende inspiratie voor workouts die je ook met losse dumbells kunt doen. Succes Mike!


Door Joost Wilhelm op 31 juli 2015

Was op zoek hoe je ook alweer een Zonnegroet moest doen. Toen ik nog in loondienst werkte en bij de yoga hebben we hem vaak gedaan. Maar nadat de jaren verstreken was ik haar weer uit het oog verloren. Ik vond hem terug met je jou tube filmpje Zonnegroetjes en volledig workout.
Nu ben ik niet zo'n sportschoolfiguur, ook nooit geweest, maar het is toch wel handig nu ik al 6 jaar met (pre)+ pensioen ben om de draad weer op te pakken en mijn energie wordt echt verbeterd. Met leuk vrijwilligerswerk naar mijn zin geeft het allemaal positieve energie. en kan zo af en toe weer eens even kijken hoe het ook alweer ging.
Heb de link inmiddels een prominente plaats op mijn bureaublad gegeven. [Midden bovenaan]. Voor een goed begin van de dag! Dank voor je enthousiaste filmpje en veel succes met je goede werk!


Door Ginny op 7 augustus 2015

Oooh wat een leuke reactie Joost. Blij te horen dat je er wat aan hebt. Ik wens je nog heel veel 'goede starts' van de dag toe met de Zonnegroet!

Plaats een reactie


*