Page content

Doe altijd een warming up voordat je start met sporten (video workout)

Doe jij altijd een warming up voordat je start met sporten? Ik hoop van wel, want een goede warming up kan blessures voorkomen. Het hoeft niet lang te duren, 5 minuten zijn al voldoende. Als je je lichaam maar rustig voorbereidt op de fysieke inspanning.

Je hart is een spier en van sporten gaat die spier harder werken (lees: sneller kloppen). Maar in één keer van 0 naar 100 vindt je hartspier niet zo leuk. Daarom bouw je het rustig op. Hetzelfde geldt voor de andere spieren.

Je hebt al verschillende filmpjes met workouts van mamastralendfit ontvangen en in het E-Book staan er zelfs nog meer.

 

Video Work out Warming Up

 

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

3 reacties op “ Doe altijd een warming up voordat je start met sporten (video workout)

Plaats een reactie


*