Page content

Anti Spam Beleid

Mama Stralend Fit verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast biedt Mama Stralend Fit eigen producten aan via e-mail en via de site www.ginfitonline.nl.

Mama Stralend Fit heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Mama Stralend Fit zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Comment Section

3 reacties op “ Anti Spam Beleid


Door Celesta op 10 februari 2016

Het is helaas onmogelijk om je uit te schrijven bij uw mailings. Hierbij geef ik aan dat ik geen mail meer wens te ontvangen.


Door Liv Leermakers op 23 juli 2016

Het is niet mogelijk om je uit te schrijven bij uw mailings
Hierbij geef ik aan dat ik geen mails meer wens te ontvangen


Door Ginny op 28 juli 2016

Hoi Liv, onderaan de email die je ontvangt staat een 'button' unsubscribe, daarmee schrjjf je je ukt voor de nieuwsbrief

Plaats een reactie


*