Page content

Buikspieroefeningen voor Vrouwen (4 minuten)

buikspieroefeningen-voor-vrouwen

4 Effectieve buikspieroefeningen in 4 minuten.

Geen tijd is in dit geval absoluut geen excuus.
Wil je meer buikspieren trainen? Doe dan 3 rondes achter elkaar en creëer op die manier je eigen buikspierenkwartier.
Wil je ook andere spieren trainen? Zoals de grote vetverbranders, oftewel benen en billen? Plak er dan een 3x3 workout achteraan. (klik op de links voor geschikte workouts)

Buikspieren trainen in 4 minuten

Laat je me weten wat je van deze workout vond? En ik ben ook benieuwd óf, en zo ja, met welke workout je deze gecombineerd hebt.

Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Buikspieroefeningen voor Vrouwen (4 minuten)

Plaats een reactie


*