Page content

R&G Workaway 4

Back to basic bij deze bijzondere Workaway. Onze host Irving vertrok 40 jaar geleden met paard en wagen uit Engeland op zoek naar zijn 'paradijs' en dat vond hij hier, op deze plek. Het was een 'verlaten dorp' zoals je er in deze streek meerdere hebt. Hij kocht het hele dorp, bestaande uit 12 huizen, voor een prikkie (ongeveer een gemiddeld jaarinkomen). Het grootste huis maakte hij weer bewoonbaar en daar woont hij nu nog steeds samen met zijn geiten.

De fietstocht naar deze Workaway was behoorlijk pittig. Het bleek een zwarte piste te zijn (geen idee dat je op de fiets ook zwarte pistes kon nemen?). Het was een tocht van nog geen 40 kilometer, waar we 6 uur over gedaan hebben, maar met zó'n mooie omgeving is dat echt niet erg en ach, wij hebben alle tijd, en onze host Irving trouwens ook, hij vond zelfs dat we er vroeg waren toen we om 15.30 arriveerden! (We waren om 09.00u vertrokken)

Onze ervaringen op video

In deze video zie je het huis en hoe wij leefden. Uiteindelijk zijn we 7 nachtjes, oftewel één week, gebleven. Ik schrijf dat hier omdat dat nergens in de video duidelijk naar voren komt, terwijl je onze overpeizingen en 'struggles' hoort op het moment dat we er 4 dagen zijn. Het lijkt net alsof we de dag erna zijn vertokken, maar dat is dus niet zo. Integendeel. Nadat we onze 'struggles' hadden uitgesproken was de lucht als het ware geklaard en was onze mindset weer helemaal goed.

We hebben echt een superervaring gehad die ons beiden innerlijk enorm verrijkt heeft. Enjoy!

Op de eerste ochtend, tijdens het doen van mijn Zonnegroetjes in de woonkamer, werd ik - serieus - gedurende minimaal 10 minuten nauwlettend gadegeslagen door dit geitje. Hij (of zij) keek me recht aan, haha! Wat zou hij (of zij) gedacht hebben?

WA4 geitjes tijdens zonnegroet

Wat doen we als we vrij zijn?

In onze vrije tijd gaan we met Irving en hond Andando zwemmen op een paradijselijke lokatie en bezoeken we een hippie markt...


Typisch Irving: altijd denken in mogelijkheden ipv in beperkingen.

Irving komt de avond voor ons vertrek met het idee om ons helemaal tot bovenop de pas te brengen. Met de auto. En onze fietsen. Onze bagage. En wij drieën. Hoe dan? vroegen wij. It's easy. Zei Irving. En hij legde ons uit hoe: we leggen een matras op de auto, één fiets op het matras, de andere in de bak, met wat touwen vastbinden en that's it. Oké. Wij geloofden hem. Maar Richard zou Richard niet zijn (als 'controller') om het 'just in case' nog even te testen. Irving was right. It ís easy. Zo gezegd, zo gedaan.

De heenreis duurde 6 uur. De terugreis 1 uur. Haha!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ R&G Workaway 4

Plaats een reactie


*