Page content

Squat workout voor benen en billen (Deel III)

squat-workout-mama-stralend-fit

Let's SQUAT!

In Deel I schreef ik over de voordelen van de squat. Deel II richtte zich op de juiste techniek. Nu gaan we de kennis in de praktijk brengen met een effectieve SQUAT workout voor sterke, strakke en slanke benen en billen en voor een verhoogde vetverbranding.

Drie voordelen van deze squat workout:

  1. De workout is kort (5 minuten) en daardoor perfect te combineren met een andere 3x3 workout voor meer resultaat.
  2. De workout is zeer geschikt om te doen met extra gewichtjes. Trainen met gewichten verhoogt de vetverbranding.
  3. De oefeningen is eenvoudig. Hierdoor kun je beter focussen op een goede techniek en de oefeningen intensiever maken door bijvoorbeeld dieper te zakken. Hoe intensiever, des te groter de impact, oftewel het resultaat.

Start met de Squat Workout

Alvorens te starten kun je het beste een warming up en een paar stretches doen. Klik daarvoor nog even gauw op dit blog. Hier vind je ook nog wat extra techniek tips.

Succes en veel plezier!

Wil je meer inspiratie en motivatie? Word dan lid van de GinFit CLUB!

Lees ook: Wat is er zo goed aan de squat (Deel I)
Lees ook: Hoe doe je een perfecte squat (Deel II)
Lees ook: Hoe trainen voor strakke, ronde billen?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

3 reacties op “ Squat workout voor benen en billen (Deel III)


Door Judith op 1 juni 2016

Hoe download ik de squat workout
Is deze gratis of moet er voor betalen


Door Ginny op 11 juni 2016

Is gratis Judith, via de link in het blog.

Plaats een reactie


*