Page content

FAT BURNING Workout voor strakke BILLEN & platte BUIK

fatburning-workout-strakke-buik-billen

Trainen voor een platte buik en strakke billen? Dan is deze 3x3 workout perfect! De workout is geschikt voor ieder niveau, dus zowel beginner als gevorderd. In de eerste 2 minuten van de video leg ik de oefeningen duidelijk aan je uit en geef ik opties om het gemakkelijker te maken.

Vet verbranden met de lunge-oefening en platte buik met de bicycle crunch

De workout bestaat uit 3 oefeningen:

  1. De 'lunge': En geen gewone lunge, maar een 'doorlooplunge' (naam heb ik zelf verzonnen). Dit is een lunge waarbij je tegelijkertijd werkt aan kracht, coördinatie én balans. Kijk de video voor de uitvoering en technische tips.
  2. Een combinatie van een 'jumping jack' en een 'plank jump'. Door deze combinatie wordt het zowel een cardio- als een plankoefening (voor een sterke core). Twee vliegen in één klap dus.
  3. De 'bicycle crunch'. Een typische buikspieroefening waarbij je met je benen trapt alsof je aan het fietsen bent. Ik geef je in de video verschillende opties zodat je zelf kunt kiezen hoe zwaar je de workout maakt.

Wil je meer resultaat? Doe een extra workout!

Regelmatig ontvang ik e-mails met de vraag: "Ik doe deze 3x3 workout iedere dag, na hoeveel tijd zie ik resultaat?"
Daar is geen eenduidig antwoord op mogelijk, maar wel zal ik ALTIJD zeggen: BRENG VARIATIE AAN in je training.
Iedere dag dezelfde workout doen is uiteraard beter dan geen workout doen, maar je doet jezelf en je lichaam tekort als je je beperkt tot dezelfde oefeningen, hoe effectief ze ook mogen zijn.

Voor extra resultaat zul je EXTRA moeten trainen:

  • Dat kan door vaker per week te trainen
  • Dat kan door per keer langer te trainen. Houd je 2 workouts van 9 minuten (nog) niet vol of heb je geen tijd, doe dan de squat workout van 5 minuten. Dan train je met name de grote spieren van benen en billen die de vetverbranding stimuleren.
  • Dat kan door per keer intensiever te trainen. Bijvoorbeeld doordat je gebruik maakt van gewichtjes, of door het bijhouden van je score en je in elke ronde probeert je eigen record te verbreken.
  • Klik hier voor extra suggesties voor méér resultaat én een 3x3 workout.

FAT BURNING Workout voor strakke BILLEN & platte BUIK

Hieronder vind je de workout video.
Vergeet niet om een warming up te doen.
Klik hier voor 4 stretch oefeningen voor benen, billen en kuiten die je na afloop van je training kunt doen.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ FAT BURNING Workout voor strakke BILLEN & platte BUIK

Plaats een reactie


*