Page content

Platte Buik Formule

Wat zou je ervan vinden als je…

Een PLATTE BUIK hebt? Lekker energiek zou zijn? Goed in je vel zit? Wat kilootjes kwijt bent?

 

Afzender: Ginny Mulders (Personal Trainer)
Datum:  7 Oktober 2015

Mijn naam is Ginny Mulders, auteur van het E-Book “De succesformule voor een platte, strakke én gezonde buik”. Al jaren begeleid ik als Personal Trainer mensen op hun weg naar een fitter, slanker en sterker lichaam, een gezondere levensstijl en een gelukkiger leven. Sinds 2013 heb ik met mijn " PLATTE BUIK" programma honderden dames online kunnen helpen.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan betekent dat misschien dat je er nu wel klaar voor bent om jezelf op de eerste plaats te zetten? Dat je bereid bent om tijd en energie te investeren in goede voeding, in ontspanning en in beweging. Je hebt je misschien gerealiseerd dat pas wanneer jíj straalt, je ook anderen kunt laten stralen?

Is dit wat jij wilt?

  • .. Meer Energie?
  • .. Een Mooie Platte Buik Gezonder eten?
  • ..Minder snoepen / suiker?
  • ..Meer bewegen?
  • ..Meer tijd voor jezelf?
  • ..Een paar kilo's kwijtraken?

“Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat..”

 • ..je niet tevreden bent over je huidige gewicht.
 • ..je niet tevreden bent over je lichaam .
 • ..je te weinig tijd hebt om regelmatig naar de fitnessclub te gaan.
 • ..je graag een platte buik wilt, maar geen duur lidmaatschap of dure personal trainer wilt of kunt betalen.
 • ..je graag in je eigen omgeving wilt sporten op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Wanneer je op één van deze vragen ‘Ja’ hebt geantwoord raad ik je aan om deze pagina aandachtig en woord-voor-woord te lezen en vandaag nog de stap te nemen ook een Stralend Fitte Mama te worden.

Dankzij mijn allernieuwste programma “de Platte Buik Formule" liggen al deze zaken voor iedereen binnen handbereik. Dus ook voor jou.

In 30 dagen weer terug in vorm!

Samen met mijn team heb ik voor jou de Platte Buik Formule ontwikkeld. Met dit 30 dagen programma van Mama Stralend Fit voel je je weer energieker en zul je merken dat je lichaam verandert en dat je een plattere buik krijgt. Je zit beter in je vel en je wordt je meer bewust van wat voeding met en voor jou kan doen. Een fantastische nieuwe start voor jouw lichaam en geest. Wie wil dat nou niet?

Wat houdt de Platte Buik Formule in?

Tijdens het 30 dagen programma leer ik je hoe je binnen een maand weer terug in vorm kunt komen. Je volgt effectieve workouts die je thuis kunt uitvoeren. De workouts kosten slechts 15 tot 20 minuten tijd, je hoeft je dus niet uren in het zweet te werken. Daarnaast ga je natuurlijk ook je voeding aanpassen. Ik leer je hoe je gezond kunt ontbijten, wat de juiste tussendoortjes zijn en hoe je lekker suikervrij kunt eten.

de-platte-buik-formule

Aanbieding 30 dagen Platte Buik Formule

voor slechts 67 euro inclusief BTW

 

Dit is wat deelnemers ervaren na het programma “een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit"

Nooit gedacht dat ik vijf dagen per week zou kunnen sporten. Met maximaal 20 minuten per dag zweten wordt maximaal resultaat behaald!

Het leuke in de eerste weken is om bijna elke dag een andere workout te krijgen. Dit zorgt voor een soort verrassingseffect.

De dagelijkse e-mails hadden vrijwel altijd een motiverende toon! Ze gaven je een gevoel trots op jezelf te mogen zijn. Ook de tips waren meestal nuttig en leuk om te lezen. Je bent aan het bewegen en gezond aan het eten, dan sta je ook open voor tips of nieuwe dingen op dit gebied.

Het meest zinvolle voor mij was mezelf ervan overtuigen dat vijf keer per week sporten mogelijk is; dat het inpasbaar is in een vierdaagse werkweek met kind, man en hobbies ;-)))
Als ik zeg dat ik vijf keer per week sport dan verklaren mensen me voor gek, maar dit programma laat zien dat het kan, met 20 minuten per dag het zweet op je rug werken en resultaten behalen! En dit onder enthousiaste begeleiding van Ginny die je fantastisch door de 30 dagen heen helpt!
Aagje, 37 jaar

Mijn Buikspieren zien er beter uit dan ooit!

New You LeonieHet programma van Mama Stralend Fit heeft super voor mij gewerkt omdat het behapbaar is. Elke dag ongeveer 20 minuutjes sporten, dat is voor iedereen te doen als je het echt wilt. Daarnaast vond ik het fijn dat ik de workout video’s overal kon bekijken, via mijn telefoon, op de computer maar ook op mijn i-pad.

Daarnaast is het prettig dat er ook rustdagen ingebouwd zijn, dan heb je af en toe ook even het gevoel dat je niets "hoeft".

Als resultaat heeft het mij gebracht dat mijn buikspieren er beter uitzien dan ooit. Ook mijn bovenlichaam en benen zijn veel mooier gevormd en sterker geworden. Bovendien heb ik door het programma weer meer zin gekregen om ook mijn hardlopen op te pakken.

Leonie.

Ik voel me weer fit, met als toetje een plattere buik.

Op een verantwoorde manier bezig zijn met je lichaam en je lekker fit voelen met als toetje een plattere buik, zo omschrijf ik het programma “In 30 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit” van Ginny Mulders.

Ik vond het erg prettig om dagelijks een instructie video te ontvangen van de workout. Hierdoor had ik het gevoel dat ik de workout zelf veilig en goed kon uitvoeren.

De video’s van Ginny zijn opgenomen in haar woonkamer, dit vond ik erg fijn omdat het je laat zien dat je niet naar een sportschool hoeft om effectief te trainen.

Ik zou het programma zeker aanraden bij anderen, omdat het programma je in staat stelt je eigen (sport)tijd in te delen en je niet afhankelijk bent van anderen, dit was voor mij zeker een pluspunt.
Leonie, 36 jaar

De dagelijkse emails en facebook hebben mij geholpen!

Het programma is een hele leuke, inspirerende en laagdrempelige manier om dagelijks te bewegen.

De duur van de workouts draagt daar aan bij, maar vooral ook de enthousiaste manier van Ginny om het geheel te begeleiden. Ook al sta je alleen in je kamer of tent, ze geeft het gevoel dat je niet alleen traint. De dagelijkse mailtjes en de berichten op facebook houden het geheel actief en helpen om door te gaan.

Het programma heeft zéker geholpen om de omschakeling te maken naar het regelmatig sporten en bewegen en ik voel mij hierdoor een stuk beter!
Bettie, 52 jaar

Soms moet je iets gewoon doen om zelf te ervaren dat het werkt!

Ik heb veel gehad aan het programma en ben me een stuk bewuster geworden van mijn voedingspatroon. Daarnaast heb ik mogen ervaren dat ik sporten wel leuk vindt en het zelfs mis als ik een dagje niet sport 😉

Het programma werkt voor mij omdat ik geen smoesjes kan verzinnen om niet te sporten. Ik hoef de deur niet uit, ik ben niet aan een tijd gebonden, en het kost me dagelijks niet al te veel tijd zodat de overige zaken ook door kunnen gaan. Ik hoef er dus niks voor in te leveren, hooguit de tijd die ik anders lui op de bank zou hangen. Daarnaast vind ik de combinatie van op mijn voeding letten en sporten perfect. In het begin is het wat betreft de voeding wel even uitzoeken hoe en wat maar daar komt al vrij snel duidelijkheid in dankzij de menutips en recepten op de website.

De challenges van het programma hebben me uitgedaagd om goed op mijn voeding te blijven letten en hebben een logische volgorde.
Wat me het meest heeft verbaasd is het feit dat ik zo snel resultaat had met het programma, na twee weken was ik al 8 cm. ter hoogte van mijn buiknavel kwijt!

Tijdens deze 30 dagen ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen, heb ik nog nooit eerder zoveel gesport en... met plezier! In deze 30 dagen ben ik me energieker, vrolijker, sterker en fitter gaan voelen. Ik heb leren doorzetten en ben me er bewust van geworden dat het enorm belangrijk is om dagelijks wat tijd voor mezelf te nemen. Dit staat naast mijn andere prioriteiten nu op nummer 1 in plaats van ergens achteraan.

Maaijke

Dé perfecte methode om fit, energiek, slank en strak te worden én te blijven!

Het programma “de Platte Buik Formule" met Mama Stralend Fit", is perfect voor iedere dame die strak, slank en fit wil worden, en dat het liefste doet in het comfort van haar eigen omgeving op het door haar zelf gewenste tijdstip.
Het programma bestaat uit workouts die maximaal 30 minuten duren (inclusief warming up en cooling down).

online-fitness-programma-computer-coverDe workouts

 • Zijn te doen zonder gebruikmaking van fitnessmaterialen.
 • Zijn toegankelijk voor verschillende fitheidniveaus: Uitdagend voor gevorderden en gemakkelijk voor beginners.
 • Kun je in je eigen huiskamer / hotelkamer uitvoeren.
 • Trainen alle spiergroepen (benen, billen, buik, armen, borst, rug) voor een mooi, strak, fit en slank lichaam.
 • Zorgen voor sterkere buikspieren en een sterkere onderrug.
 • Verbeteren je conditie en maken dat je je fitter voelt.
 • Geven zelfvertrouwen
 • Laten je stralen

 

De Platte Buik Formule is heel compleet;

 • Je ontvangt iedere dag een e-mail met de workout van de dag die je thuis kunt uitvoeren.
 • Bij iedere workout ontvang je een instructie video, warming up en cooling down.
 • De dagelijkse e-mail bevat motiverende tips.
 • Aan het begin van het programma krijg je een handige handout met daarin menusuggesties, scorekaarten en een dagboek dat je desgewenst kunt bijhouden.
 • De menusuggesties samen met verschillende Challenges geven je inzicht in je voedingspatroon.
 • Je krijgt toegang tot de speciale programma website.
 • In de besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen en elkaar vragen stellen.

De 5 Voordelen van dit unieke thuis train programma

 • Het thuis train programma is een online fitness programma met workouts die per e-mail worden toegestuurd.
 • Je kunt trainen op elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.
 • Dagelijks ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe workout klaar staat. Zo blijft je aandacht erbij! Het is een goede stok achter de deur.
 • Het programma is na bestelling direct te volgen en start de volgende dag.
 • Je bespaart tijd, want je hoeft nergens naartoe te gaan (zelfs niet naar een fitnessclub) en volgt de workouts vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
 • Na 30 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.

Motivatie en inspiratie via de speciale Facebook groep

Tijdens het volgen van het programma, kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat een een gezonde en actieve levensstijl met jou doet. Speciaal voor de deelnemers van het online programma is er een besloten facebook groep. Dit is de meest ideale manier om met elkaar in contact te komen, elkaar te motiveren en inspiratie op te doen.

Word je bewust van je voeding met de
4 challenges.Clipboard09

 • 7 dagen zonder suiker Challenge
 • 7 dagen meer water drinken Challenge
 • 7 dagen minder tarwe (brood) Challenge
 • 7 dagen na 19.30 niets meer eten Challenge

Is het programma “De Platte Buik Formule” iets voor mij?

Beantwoord de volgende 5 vragen om hier achter te komen:

   1. Wil je energieker zijn en je fit voelen?
   2. Wil je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel zitten?
   3. Wil je meer bewust omgaan met voeding?
   4. Ben je toe aan een nieuwe, schone start?
   5. Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA hebt beantwoord, dan is mijn programma gemaakt voor jou!

Nu tijdelijk Speciale Bonussen voor snelle beslissers!

Je ontvangt nu bij het programma "In 30 dagen een Platte Buik After Summer Edition met Mama Stralend Fit" tijdelijk de volgende extra's;

BONUS 1
E-book "In 30 dagen een Platte Buik" t.w.v. €17,95

Onmisbaar tijdens het programma: Het Handige Handboek "de Platte Buik Formule". Dit boek ga je dagelijks actief gebruiken voor o.a. het bijhouden van de resultaten en het noteren van je scores. Het handboek bevat je workout schema en meer dan genoeg menusuggesties die je helpen om in die 30 dagen grote sprongen vooruit te maken. Je vindt er tevens een dagboek waarin je dagelijks je ups en downs, je leermomenten en overwinningen kunt noteren.

Het programma "De Platte Buik Formule" is gemaakt in de hoop en in het vertrouwen dat het een springplank is naar een gezondere en actievere lifestyle. Dat vraagt om ACTIE en om FOCUS. Door er dagelijks actief mee bezig te zijn, creër je je eigen gezonde leven!
e-book t.w.v. €17,95 als naslagwerk. 

online-fitness-programma-mamastralendfit-lunch-ebook-cover BONUS 2
E BOOK "7 ontbijtrecepten en tips" t.w.v. €17,95

Naast de workouts staat gezond eten centraal tijdens dit programma. In het e-book "7 ontbijtrecepten en tips" staat genoeg informatie om jouw dag een fantastische start te geven. Niet alleen weet je na het lezen van dit boek hoe je een goed ontbijt moet klaarmaken, maar kun je heel je dagritme een positieve boost geven en een veel hogere productiviteit te bereiken! E -book t.w.v. €17,95 als naslagwerk.

BONUS 3
E-book "7 lunch gerechten en tips" t.w.v. €19,95

Wat is een goede lunch? In dit e-book zul je leren hoe jij een gezonde lunch klaar kan maken en krijg je tips over wat het beste is voor jouw lichaam, want niet ieder lichaam is hetzelfde.

7 lunch recepten en tips t.w.v. € 19,95 als naslagwerk

groene-smoothie
BONUS 4
E-book "Groene Smoothie Recepten" t.w.v. €19,95

Omdat je bij 'De Platte Buik Formule' direct denkt aan een 'nieuwe, frisse, schone start', krijg je dit smoothie receptenboek cadeau: voor een schone, frisse start van binnen .

Smoothies en groentesapjes zijn helemaal hip tegenwoordig en dat is niet voor niets. Het zijn bommetjes gezondheid, licht verteerbaar en goed opneembaar voor het lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos en de gezondheidsvoordelen zijn zeker niet gering.

Met een groene smoothie geef je je lichaam een kadootje.

Groene Smoothie recepten t.w.v. € 19,95 als naslagwerk

 

De totale waarde van deze cursus
INCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN
Bedraagt € 122,85
Jouw investering is nu tijdelijk € 67,-

 

platte-buik-formule-deelname

Wacht niet langer en start direct!

En wij zorgen er samen voor dat je je energiek voelt en kilo's lichter!

klik hier om direct toegang te krijgen tot de Platte Buik Formule>>>

Aanbieding de Platte Buik Formule

slechts 67 euro inclusief BTW

Niet goed? Geld terug garantie!

Ondanks dat ik het me niet kan voorstellen, zou het kunnen gebeuren dat het pakket je, om wat voor reden dan ook, niet bevalt. Mocht je, ondanks mijn hulp en ondersteuning, alsnog niet verder willen met het programma "de Platte Buik Formule", dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten.Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op deze manier toch ruimschoots de tijd om te zien en ervaren dat óók jij in no-time een Stralend Fitte Mama kunt worden, zonder enig risico! Klik hier om direct toegang te krijgen tot de Platte Buik Formule >>>

Comment Section

4 reacties op “ Platte Buik Formule

Plaats een reactie


*