Page content

Weekmenu's en Voedingsschema's

weekmenu's-schema's

Regelmatig ontvang ik e-mails met de vraag of ik een weekmenu of voedingsschema voor iemand kan maken. Dat heb ik heus wel een tijdje gedaan, ook bij mijn eigen personal training klanten, maar uiteindelijk ben ik ermee gestopt. Het werkte niet.

Maak je eigen weekmenu of voedingsschema.

Ik ben jou niet. Jij bent mij niet. We hebben allebei een ander leven, een ander ritme, andere voorkeuren, andere behoeften, andere mogelijkheden etc.
In plaats van een weekmenu te maken, probeer ik je middels mijn site, mijn E-Book en mijn programma's zoveel mogelijk kennis te geven over voeding inclusief goede, gezonde recepten zodat je zelf kunt gaan experimenteren wat voor jou werkt en wat bij jou past.

Het is jóuw lijf en jóuw leven en niemand kan beter beoordelen wat goed voor jou is, dan jijzelf! Vertrouw op je eigen wijsheid en op je eigen kracht om de juiste keuzes te maken.

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Weekmenu's en Voedingsschema's

Plaats een reactie


*