Page content

Killer Body Workout

killer-body-workout

Wil jij een Killer Body? Doe dan deze workout, of- nóg beter - volg een compleet 30 of 40 dagen programma.

Hele lichaam trainen voor een killer body

Train het hele lichaam met deze workout. Wes niet bang dat je 'm als beginner niet aankan. Ik doe de workout samen met Yousra. Zij doet de eenvoudigere opties, ik doe de zwaardere, en jij kiest jouw eigen niveau ,want sporten is: good for EVERY BODY.

Het enige wat je nodig hebt is.... nou ja, alleen jezelf eigenlijk.

2 rondes in 10 minuten voor een Killer Body

Doe wel nog even een goeie warming up en dan... Press Play:

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Killer Body Workout


Door Lieve op 3 juni 2016

Leuk, die samenwerking tussen Yusra en jou! Zou leuk zijn als jullie dat vaker gaan doen?


Door Ginny op 11 juni 2016

Ken je Yousra, Lieve?

Plaats een reactie


*