Page content

Workout voor Benen, Billen, Buik, Balans (9 minuten)

4x B workout

Benen, Billen, Buik en Balans trainen in 9 minuten. Coördinatie, kracht, en zelfs lenigheid. Ook dat train je met deze kortdurende thuis train workout. Door gebruik te maken van slimme en effectieve oefeningen en door die vervolgens op hoog tempo en zo intensief mogelijk uit te voeren, bereik je resultaten.

Slim trainen in plaats van lang trainen

  • Wil je extra vetverbranding? Maak dan gebruik van losse gewichten die je in je handen houdt terwijl je de lunges doet. Leg de gewichten op je buik tijdens het doen van de buikspieroefeningen.
  • Bij de achterwaarste lunge train je een hoop grondmotorische eigenschappen tegelijkertijd waaronder coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en balans.

Niet langer trainen, maar slimmer trainen dus. Dát is wat je doet met deze korte workouts en dát is wat leidt tot resultaat.
Slimmer trainen betekent ook dat sporten goed is in te passen in je dagelijkse routine. Onder het mom van: "Wie geen tijd heeft moet slim zijn". Dat wordt moeilijk als een workout lang duurt en je allerlei spullen nodig hebt of afhankelijk bent van plaats en tijd. Effectief en kort thuis trainen is dus een slimme oplossing. Voor nóg meer resultaat probeer je elke dag een ANDERE korte workout te doen.

Niet de discipline om dagelijks te sporten? Probeer eens een 30 dagen programma van mij. Dan lukt het je wel! Je krijgt elke dag een persoonlijke e-mail met daarin de workout die je op die dag moet doen. Na 30 dagen zit dagelijks sporten wel in je routine en dan lukt het je op eigen kracht.

Benen, Billen, Buik, Balans workout

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Workout voor Benen, Billen, Buik, Balans (9 minuten)


Door Annemiek op 10 september 2015

Lekkere workout. Niet te zwaar om het sporten in huis weer op te pakken


Door Ginny op 11 september 2015

Hé Annemiek, dus als ik je goed begrijp is deze workout weer de eerste en ga je vanaf nu het sporten thuis weer oppakken? Zou te gek zijn. Veel succes!

Plaats een reactie


*