Page content

Jouw favoriete 3 x 3 workout: Fight for It!

Uit de vele positieve reacties blijkt dat de 'Be a Fighter workout' uit het programma " In 40 dagen een PLATTE BUIK" een absolute favoriet is. Waarschijnlijk komt dat omdat de workout een kleine boksroutine is die ervoor zorgt dat je even helemaal los kunt gaan. Stoom afblazen. Je frustratie 'eruit kunt slaan' en veel positieve en nieuwe energie kunt opdoen.

Op veler verzoek vind je hieronder gratis een nieuwe, kort maar krachtige boksroutine. Het leuke van deze workout is dat je hem goed kunt combineren met andere 3 x 3  workouts voor een complete lichaamstraining. Denk bv aan de workout voor Ronde Billen, of Strakke Benen .

Optimaal resultaat?

Voor een optimale verbranding start je met een krachtworkout (kies bv één van bovengenoemde workouts) en sluit je af met de Fight for It workout. Niet alleen zorg je op deze manier voor een optimale verbranding, je bewaart ook 'het leukste voor het laatste' en zo eindig je de workout met een positief gevoel!

3 x 3 Video Workout "Fight for It".

Ben jij ook zo enthousiast over deze workout? Laat hieronder dan een reactie achter. Daar zou je me een groot plezier mee doen 😉

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

6 reacties op “ Jouw favoriete 3 x 3 workout: Fight for It!


Door Sandra op 11 september 2014

Tijdens de suikerchallenge deze workout gedaan na de 3x3 bbb boost. Lekkah!!!!!!


Door Ginny op 23 september 2014

😉


Door fiona onos op 23 september 2014

Wat een leuke workouts heb je toch. Ben bezig met mn eigen kleine traininkje om weer wat strakker na de zomer te zijn. Dus doe elke dag een van de zestien 3x3 workouts van jouw site en daarbij wandelen, skaten, fietsen of tai-chi o.i.d. zodat ik elke dag aan voldoende beweging kom. Leuk om te doen, en ben voornemens om na de 3x3 workouts gewoon door te gaan met de andere leuke oefeningen die je hebt staan. Super bedankt dat we dit gewoon online kunnen bekijken, top!
Grtn fiona


Door Ginny op 23 september 2014

Wat een leuke reactie, Fiona, thanks! En succes met de workouts.


Door Annemiek op 9 april 2016

Dit blijft een fantastische workout!!
Mijn favoriet.. 😉

Plaats een reactie


*