Terug naar Homepage

“Thuis sporten samen met mij en mijn korte, effectieve workouts. Complete menusuggesties. Dagelijkse begeleiding. Compleet en Fun. Effectief en Resultaat GEGARANDEERD"

Hoe fijn zou het zijn om:

 • Tevreden te zijn over je huidige gewicht?
 • Lekker in je vel te zitten?
 • Voldoende energie te hebben?
 • Je fit en sterk te voelen?
 • Steeds gezonder te gaan koken en eten?
 • Vertrouwd in je eigen omgeving te sporten, wanneer het jou het beste uitkomt?
 • Korte maar zeer effectieve workouts te doen en daarin volledig door mij begeleid te worden?

40 dagen zijn perfect voor het aanleren van een nieuwe gewoonte, een nieuwe routine, waarin gezondheid en fitheid centraal staan. Na die 40 dagen ga je moeiteloos verder. En je gaat gemotiveerd verder: want je hebt 100% ZEKER resultaat gehaald!

Klinkt geweldig, toch? En dat is het ook. Probeer het zelf.

.

Het 40 dagen PLATTE BUIK Programma is zeer compleet:

 • De combinatie van zowel Voeding als Beweging als ook dagelijkse online Begeleiding maken het programma zeer succesvol.
 • Je ontvangt een handout met daarin het workoutschema,
  menusuggesties, recepten, scorekaarten en een dagboek dat je desgewenst
  kunt bijhouden.
 • Online begeleiding middels e-mail met de workout van de dag die je thuis kunt uitvoeren.
 • Korte, effectieve workouts inclusief aparte instructie video, warming up en cooling down.
 • De menusuggesties voor ontbijt, lunch, tussendoor en avondeten helpen je bij het opzetten van een gezond voedingspatroon.
 • Toegang tot de speciale programma website en tot de facebook groep
 • Na 40 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters
  verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat
  zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.

Dit is wat andere personen ervaren na deelname aan het 40 dagen PLATTE BUIK Programma:

"Ik pas mijn oude spijkerbroeken weer!"

Ik ben erg blij dat ik gestart ben met het 40 dagen PLATTE BUIK Programma. De dagelijkse emails hielpen mij enorm om door te zetten. En iedere dag een intensieve korte workout. Door de workouts die ik heb gedaan pas ik mijn oude spijkerbroek weer! Ginny heeft mij op een prettige manier gemotiveed om door te gaan.

Melissa, 30 jaar

.

"Mijn lijf wordt strakker en ik zie de belijning"

Nooit geweten dat ik van deze korte, superintensieve workouts zo zou zweten, zoveel spierpijn krijg….en dat het zoveel

resultaat heeft! Ik ben sterker, strakker, fitter! Ik ga door!
Een groot voordeel van het programma is dat je dagelijks een email ontvangt. Hierdoor werd ik aangemoedigd om slechts 15 minuten tijd te maken voor de workout. Met name het relatieve gemak van de oefeningen thuis, de easy opties voor als je nog niet zo sterk bent, en het feit dat het oefeningen van een kwartier zijn , maakt dat het past in de drukke levens van veel van mijn vriendinnen én vrienden!

Ik merk dat ik SIGNIFICANT sterker en energieker word!
En mijn lijf wordt strakker, ik zie de belijning 😉
Mira, 34 jaar

De voordelen van het programma op een rijtje:

 • Je kunt trainen op elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig
 • Dagelijks ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe workout klaar staat. Zo blijft je aandacht erbij! Het is een goede stok achter de deur.
 • Je bespaart tijd, want je hoeft nergens naartoe te gaan (zelfs niet naar een fitnessclub) en volgt de workouts vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
 • Het programma is na bestelling direct te volgen en start de volgende dag.
 • Alle workouts blijven na afloop van het programma voor jou beschikbaar dankzij je eigen account. Je kunt het programma dus zo vaak als je wilt opnieuw volgen.
 • Na 30 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.

Tijd voor actie!

Ik zeg het heel vaak (en ik zeg het met plezier nogmaals): over fit en gezond worden moet je niet 'lezen', dat moet je doen. Kom in ACTIE en maak je eigen account voor eens en voor altijd aan:

Nog een enthousiaste reactie van Miranda:

Sporten in je eigen omgeving en in je eigen tijd!

Het thuis train programma is heel goed vol te houden. Mijn energie levels zijn omhoog geschoten en het geloof in mezelf komt terug. Daarnaast kan ik straks waarschijnlijk een nieuwe garderobe aanschaffen.
Tijdens de workout is er een klok in beeld, dit vind ik superhandig, je weet precies hoe lang de workout en desbetreffende oefening nog duurt.
Het grootse voordeel van het programma? Sporten in je eigen omgeving en in je eigen tijd. Ginny laat haar oefeningen zien in haar woonkamer. Het geeft aan dat als zij het in de woonkamer kan…kun jij het ook.

Ik was vergeten hoe lekker bewegen is, het kost me nog geen half uur per dag, en ik was al 5 cm kwijt halverwege het programma!
Miranda de Vries, 33 jaar

Aanmelden voor het programma? Klik hier >>>

P.S.1. Als gebrek aan tijd normaal gezien jouw 'excuus' is, dan is dit programma perfect voor je!

P.S.2. Je hebt niks nodig en iedereen kan de workouts volgen omdat ik opties geef om oefeningen aan te passen

P.S.3. En dit is een waarheid als een koe: over gezond en fit worden moet je niet lezen, dat moet je DÓEN! Kom in actie en ervaar het zelf. Je hebt een 10 dagen geld terug garantie. Ik beloof je dat ik je geld terugstort als na 10 dagen blijkt dat het programma niets voor jou is. Ik stel geen vragen. Doe niet moeilijk. Dat beloof ik.

.

. Terug naar Homepage

Speciale Bonussen!

Bij het 40 dagen PLATTE BUIK Programma ontvang je twee mooie bonussen:

BONUS 1: VIDEO WORKOUT "Power Core Workout" t.w.v. €17,95
Het belang van sterke buik- en onderrugspieren mag je niet onderschatten. Dat doe ik ook niet, en daarom heb ik als extraatje deze 3x3 core workout aan het programma toegevoegd. Zodra je je er klaar voor voelt, dan neem je deze workout mee in de dagelijkse of wekelijkse routine. Best pittig, maar het zal het waard zijn! (t.w.v. 17,95)

BONUS 2: E-book "Gezonde Herst en Winter Recepten"
De herfst- en wintermaanden staan voor een deel in het teken van de Feestdagen, warmte, gezelligheid, en veel & lekker - maar helaas niet altijd even gezond - eten. Met deze speciale herfst- en winterrecepten wil ik je inspiratie geven voor gezonde, seizoensgebonden en gemakkelijke gerechten. Je vindt er ideetjes voor ontbijt, lunch, diner, toetjes, smoothies, olieën, dressings en kruidenzout. (t.w.v. €19,95)

Aanmelden voor het programma? Klik hier >>>

. Terug naar Homepage