Page content

Buik - Core - Benen Workout: Core & More

buik-core-benen-workout-core-&-more-blog

Deze 9 minuten workout legt het accent op de core, maar je traint ook je schouders, triceps (soms ook wel 'de kipfliets' genoemd) je billen en bovenbenen. Het is meer een kracht- in plaats van een cardioworkout, dus als je wilt kun je 'm combineren met een andere 3x3 video voor een zo compleet mogelijke workout.

Core & More 3x3 video

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat me hieronder weten wat je van de workout vond. Daarmee help je mij - en jezelf - om de workouts nóg beter en leuker te maken. ;-)

TIP: Mis geen enkele workout en abonneer je gratis op het Mama Stralend Fit YouTube kanaal.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Buik - Core - Benen Workout: Core & More


Door Monica op 1 april 2015

Opnieuw ginny prima workout! Ik wordt steeds fitter!


Door Ginny op 1 april 2015

Té gek! Keep on going!

Plaats een reactie


*