Page content

Vet verbranden voor een sixpack (Deel II)

Vet verbranden voor zichtbare buikspieren doe je met deze 9 minuten durende thuis train workout. Vorige week vertelde ik wat je moet doen om buikvet te verbranden: je richten op de grote spiergroepen van benen en billen én het liefste de oefeningen voor die 2 spiergroepen combineren met andere spiergroepen zoals die van armen en schouders.

Workout om vet te verbranden voor een sixpack

Deze workout is daar een perfect voorbeeld van. Je hebt gewichtjes nodig, maar het mag ook zonder. Heb je geen gewichtjes, gebruik dan flesjes water of iets dergelijks.

Hoe krijg je een sixpack?

  • Doe de workout hierboven de komende week 3 of 4 keer.
  • Doe de buikspieren workout van de vorige week ook weer 3 of 4 keer.
  • Mag op dezelfde dag, maar je kunt ook afwisselen
  • Doe minimaal 25 squats en 25 lunges op 3 tot 4 dagen van de week
  • Stop deze week met het eten van suiker!

Klik hier voor Trainen voor een sixpack Deel I.

Klik hier voor Deel III

Klik hier voor Deel IV

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Vet verbranden voor een sixpack (Deel II)


Door Chaymae op 7 augustus 2015

Hallo, ik loop al heel lang met een vraag, en dat is , is er een mogelijkheid dat ik alleen bij mijn buik kan afvallen, want ik ben namelijk bang, dat als ik de workout ga doen. Dat ik helemaal afval, bij mijn benen en al. Ik wil alleen bij mijn buik afvallen , wat moet ik doen?


Plaats een reactie


*