Page content

Workout voor strakke, platte buikspieren (Deel IV)

workout-voor-strakke-platte-buikspieren

Deze workout voor strakke, platte buikspieren is de laatste van vier workouts + blogs onder de noemer " Trainen voor een Sixpack". Je traint zowel de grote spiergroepen van de benen en billen om vet te verbranden, én je traint de core- en buikspieren + je arm- en schouderspieren.

Strakke, platte buikspieren en HITT training

Maak van deze workout een goeie HITT workout door je score bij te houden tijdens iedere oefening en vervolgens die score in elke ronde te verbeteren. Zo zorg je ervoor dat je elke ronde het maximale eruit haalt. Bij de zijwaarste lunge met twist ga je zo diep en zo snel mogelijk met een correcte techniek. Omdat je afwisselend omhoog en omlaag gaat, verhoogt dit je hartslag. Tijdens de plankoefeningen kun je op adem komen, en richt je je op het versterken van je core.

Klik hieronder op play om de workout te starten.

Hoe krijg je een sixpack?

  • Doe de bovenstaande workout de komende week 3 tot 4 keer
  • Herhaal de workout uit Deel I deze week nog 2x
  • De workout uit Deel II vervalt omdat bovenstaande workout ervoor in de plaats komt
  • Herhaal de workout uit Deel III deze week ook nog 2x
  • Doe minimaal 25 squats en 25 lunges op 5 dagen van de week
  • Vermijd ook deze week alle suikers ( zie Deel III)
  • Ga een stap verder door deze week extra eiwitten en vetten toe te voegen. Eet bij iedere maaltijd een goede bron van eiwitten (incl vetten) zoals kip, kalkoen, zalm, makreel, tonijn, ei, volle kwark, volle yoghurt, hüttenkäse, tofu of andere peulvruchten zoals groene mungbonen. Dit lijstje biedt voldoende keuze voor ontbijt, lunch en diner. Wees creatief!

Klik hier voor Deel I

Klik hier voor Deel II

Klik hier voor Deel III

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Workout voor strakke, platte buikspieren (Deel IV)

Plaats een reactie


*