Page content

Vet eten helpt bij afvallen

vet-eten-helpt-bij-afvallen

Van vetrijk voedsel val je af. Raar maar waar. Uiteraard heb ik het over de goede vetten uit oliën, noten, zaden, avocado, en bijvoorbeel vis en zeker niet over transvetten die schadelijk voor het lichaam zijn.

Hoe vet eten helpt bij vet verbranden.

Hoe het werkt leg ik uit in mijn videoblog (duurt maar 2 minuutjes). Mocht je meer willen weten over dit onderwerp dan kun je onder andere dit blog lezen.

Mocht je naar aanleiding van dit videoblog nog vragen hebben, laat dan gerust een reactie achter onderaan dit blog.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Vet eten helpt bij afvallen

Plaats een reactie


*