Page content

Superkorte, intensieve workout voor méér resultaat

doelen-halen-en-resultaten-bereiken

Fysieke resultaten behaal je door de INTENSITEIT van de workout te verhogen in plaats van de TIJD van de workout. Langdurig trainen omdat het lichaam pas na 20 minuten overschakelt op de vetverbranding is een stelling die al lang is achterhaald. In rust 'draait' het lichaam altijd in de vetverbrandingsmodus.

Korte, intensieve workouts zijn effectiever.

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je van plan was om te gaan sporten, maar dat het er uiteindelijk niet van kwam omdat je (dácht dat je) te weinig tijd had?

In dit videoblog vertel ik je welke oefeningen en welke workouts je kunt doen in een paar minuten tijd.
Bovendien doe ik één workout aan je voor: de M-100. Als je écht weinig tijd hebt, maar je wilt maximaal resultaat, dan is dít de oplossing!

Andere superkorte workouts bij weinig tijd:

  1. touwtje springen
  2. alleen ronde 1 van één van mijn online workouts
  3. 100 squats
  4. 100 sit ups of crunches (buikspieren)

Creëer een energietekort door een korte en intensieve training en garandeer daarmee een langdurige naverbranding.

Als 'bonus' laat ik je dit filmpje zien (in het Engels). Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat het effect en het voordeel is van kort & intensief trainen versus lang en minder intensief.

Succes met je korte workouts!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Superkorte, intensieve workout voor méér resultaat

Plaats een reactie


*