Page content

Supereffectieve Full Body workout (9 minuten)

supereffectieve-full-body-workout

Deze full body workout is supereffectief doordat je in de 3 oefeningen telkens het hele lichaam aan het werk zet en zowel cardio, kracht als ook flexibiliteit en mobiliteit traint. Je traint boven- en onderlichaam. Achterkant, voorkant en zelfs de zijkant (dijbenen).

1 TIP voor nog meer effectiviteit én resultaat:

Kort en krachtig trainen. Dát zorgt voor resultaat.

Hoe train je kort?
Door middel van één van mijn korte workouts te doen uit een programma, het E-Book of de GinFit CLUB!.

Hoe train je krachtig?
Dat is puur afhankelijk van jouw eigen inzet.

Zorg ervoor dat je bij elke oefening het maximale eruit haalt. Dat wil zeggen dat je héééél opgelucht moet zijn  wanneer ein-de-lijk de bel gaat voor de 15 seconden rust. Als je bij het horen van de bel het gevoel hebt dat je nog best een aantal herhalingen had kunnen doen, dan heb je niet hard genoeg je best gedaan.

Supereffectieve full body workout voor thuis

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Supereffectieve Full Body workout (9 minuten)

Plaats een reactie


*