Page content

Doe een 30 dagen programma van GinFit Online. In elk programma tref je compleet nieuwe workouts aan, dus je kunt meerdere programma's achter elkaar volgen tot wel 90 dagen!

30 dagen New You Programma


In 30 dagen een verbeterde versie van jezelf? Jazeker! Word gezonder, fitter, sterker, strakker en slanker. Dankzij de online thuis train workouts + 30 dagen gezond eten.

Het 30 dagen NEW YOU programma is dé manier om sporten en gezonde voeding een vaste plek in je leven te geven.

"Mijn Buikspieren zien er beter uit dan ooit!
Het New You programma heeft super voor mij gewerkt omdat het behapbaar is. Elke dag ongeveer 20 minuutjes sporten, dat is voor iedereen te doen als je het echt wilt. Daarnaast vond ik het fijn dat ik de workout video’s overal kon bekijken, via mijn telefoon, op de computer maar ook op mijn i-pad.

Daarnaast is het prettig dat er ook rustdagen ingebouwd zijn, dan heb je af en toe ook even het gevoel dat je niets "hoeft".

Als resultaat heeft het mij gebracht dat mijn buikspieren er beter uitzien dan ooit. Ook mijn bovenlichaam en benen zijn veel mooier gevormd en sterker geworden. Bovendien heb ik door het programma weer meer zin gekregen om ook mijn hardlopen op te pakken"
Leonie.

30 dagen Platte Buik Formule

Platte Buik Formule

Iedereen wil graag een platte buik en iedereen denkt dat het doen van buikspieroefeningen het beste middel is om dat doel te bereiken. FOUT! Buikvet (en ander vet) verbranden betekent dat je de grote spieren moet aanpakken en dat je goed op je voeding - en vooral je suikerinname - moet letten.

De PLATTE BUIK Formule helpt je op beide aspecten: de juiste oefeningen, de juiste workouts en de juiste voeding. 30 dagen lang. Zodat het echt onderdeel van je leven kan worden.

"Na 2 weken al 8 cm van mijn buik af!
De challenges van het programma hebben me uitgedaagd om goed op mijn voeding te blijven letten en hebben een logische volgorde.
Wat me het meest heeft verbaasd is het feit dat ik zo snel resultaat had met het programma, na twee weken was ik al 8 cm. ter hoogte van mijn buiknavel kwijt!

Tijdens deze 30 dagen ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen, heb ik nog nooit eerder zoveel gesport en... met plezier! In deze 30 dagen ben ik me energieker, vrolijker, sterker en fitter gaan voelen. Ik heb leren doorzetten en ben me er bewust van geworden dat het enorm belangrijk is om dagelijks wat tijd voor mezelf te nemen. Dit staat naast mijn andere prioriteiten nu op nummer 1 in plaats van ergens achteraan"

Maaijke

30 dagen After Summer Shape Up


Of het nu gaat om de zomervakantie of een andere periode waarin je minder hebt gesport en meer of ongezonder hebt gegeten, er is slechts één manier om je weer lekker in je vel te voelen en terug in shape te komen: In beweging komen, oftewel Actie!

Het 30 dagen AFTER SUMMER SHAPE UP programma zet je op het juiste spoor met de online thuis train workouts en de juiste voeding.

"De resultaten zijn niet gering!
Bewustwording is in deze het belangrijkst; de juiste keuzes maken en bedenken wát en hoe je dingen wilt aanpakken. Hier zit een fitte, tevreden dame die gewoon lekker op deze manier doorgaat.

Het programma werkt voor mij omdat ik het op mijn eigen manier kan doen op elk gewenst moment en op elke plek! De stok achter de deur door de dagelijkse mails en de bemoedigende workouts is super! Dit programma zet je aan tot (weer) nieuwe levensstijl die je "makkelijk” vast kunt houden; het stopt wat mij betreft niet na de 30 dagen en zo zou het denk ik voor een ieder moeten werken. Ik ben me bewust van wat ik doe, eet en drink en HOE ik hiermee verder wil gaan.

De resultaten zijn ook niet gering: Bij de fittest doe ik gemiddeld per onderdeel 4 herhalingen méér, en mijn wekelijkse training op de sportschool laat absoluut grote sprongen vooruit zien, HEERLIJK!
Gewicht: -4 kg
Totaal centimeters: -22
Helemaal TOP dus!"

Barbara