Page content

Strak, Sterk en Slank Workout voor je hele lichaam

Strak, Sterk en Slank workout voor je hele lichaam

Train je hele lichaam met deze Strak, Sterk en Slank Workout. Geschikt voor ieder niveau. Je verbetert je conditie, vergroot je kracht, en versterkt je lichaam zoals onder andere de corespieren.

We doen in deze workout veel zijwaartse bewegingen waarmee we bepaalde spieren, banden, en pezen versterken en uitdagen. In het dagelijks leven bewegen we bijna altijd voorwaarts, dus bepaalde spieren worden minder vaak gebruikt en kunnen daardoor wat zwakker worden. In deze workout besteden we hier extra aandacht aan.

Strak, Sterk en Slank Workout (12 minuten)

Doe altijd een korte warming up voordat je start en na afloop doe je een cooling down. Des te beter je bent opgewarmd en je het lichaam voorbereidt op fysieke inspanning, des te kleiner de kans op blessures.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je me weten wat je van deze workout vond?
TIP: Mis geen enkele workout en abonneer je gratis op het Mama Stralend Fit YouTube kanaal.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Strak, Sterk en Slank Workout voor je hele lichaam

Plaats een reactie


*