Page content

Pure Core Workout voor Buik- en Rugspieren

pure-core-workout

Dit is écht een pure CORE workout! Je core is je basis, je kern. Iedere beweging start vanuit die kern. Je gebruikt je core-spieren ALTIJD!
Althans, dat is de bedoeling. Als je slappe, oftewel ongetrainde, corespieren hebt, dan moeten andere spieren de klus overnemen, maar aangezien dat eigenlijk hun 'taak' niet is, kan dat resulteren in blessures of pijnklachten (bvb rugpijn).

Natuurlijk gaat het ons vooral om mooie, strakke buikspieren, maar voor het lichaam is het veel belangrijker dat ze STERK zijn. Maak van coretraining een prioriteit.

Pure Core 3x3 Workout: Sterke en strakke buik- en rugspieren

Deze workout richt zich enkel op het trainen en versterken van je buik- en rugspieren. Voeg er gerust een cardio workout aan toe. Of een workout die zich richt op de grote vetverbanders Benen & Billen. Keus genoeg!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je me weten wat je van deze workout vond?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Pure Core Workout voor Buik- en Rugspieren

Plaats een reactie


*