Page content

Sporten samen met je kinderen: Voordelen en TIPS

sporten met je kinderen

Sporten met je kinderen is effectief voor jou en leuk voor de kinderen. Bovendien is het fijn dat je geen oppas hoeft te regelen en dat je tegelijkertijd quality time met je kinderen doorbrengt. Kinderen vinden het vaak erg leuk om hun mama actief bezig te zien.

3 tips om te sporten met je kinderen

Yousra geeft in haar vlog 3 praktische tips om te sporten met je kinderen. Laat je ons weten welke tip jij hebt toegepast?

  • Wil je weten welke oefeningen je nog meer kunt doen in een speeltuin, bekijk dan dit vlog.
  • Wil je 4 WORKOUTS om samen met je kind te doen? Klik hier.
  • Heb jij zelf ook tips? Deel ze met ons.
  • TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.
Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Sporten samen met je kinderen: Voordelen en TIPS

Plaats een reactie


*