Page content

Sportoefeningen met een schommel

schommel-workout

Gebruik de schommel in je tuin of de speeltuin om te sporten. Sporten kan immers altijd en overal. Soms heb je alleen even wat extra inspiratie nodig en daarom laat ik je hieronder enkele effectieve oefeningen zien die je met een schommel kunt doen.

Sporten met de schommel

Het is leuk en effectief, sporten met een schommel. Ik hoor graag wat je ervan vond, dus laat een berichtje achter onderaan deze pagina. Mocht je nog extra oefeningen weten, dan hoor ik het ook graag. Inspireer me!

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Sportoefeningen met een schommel

Plaats een reactie


*