Page content

Power Workout voor Snelle Resultaten

Workout Triumph

Een 3x3 workout bestaat meestal uit 3 verschillende oefeningen die je 3 maal herhaalt. Deze workout bestaat uit 6 oefeningen: in 1 minuut doe je twee verschillende oefeningen. Dit vergt meer van je kracht, coördinatie, en uithoudingsvermogen hetgeen de workout zeer compleet én effectief maakt.

Als je jezelf wilt uitdagen dan is dit je kans!

Beginner of gevorderd?

En als je deze workout helemaal leuk vond en je bent al iets fitter, dan heb ik nóg een aanrader voor je: Minimale Tijd, Maximaal Resultaat. Ook deze workout bevat 6 oefeningen en is er echt één om te knallen.
Ben je een beginner, doe het dan rustiger aan en focus meer op de techniek, of kies één van de andere workouts.

Alle workouts zijn in principe geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een beginner geef ik in mijn filmpjes altijd eenvoudigere opties. Daarnaast is het aan jou om jezelf enerzijds uit te dagen, en anderzijds goed je fysieke grenzen te bewaken en te doen wat je kan en wat goed voelt.

Als je gevorderd bent dan kun je nog steeds dezelfde workouts blijven herhalen, maar dan is het wel noodzakelijk om jezelf flink uit te dagen zodat je ervan verzekerd bent dat je resultaten blijft boeken.
Manieren om jezelf uit te dagen zijn onder andere:

  • Tel het aantal herhalingen dat je van één oefening doet, noteer dat aantal in de 15 seconden rust op een blaadje en probeer die score in rondes 2 en 3 te overtreffen.
  • Gebruik gewichten waar mogelijk. Dit kunnen losse dumbells zijn vanaf 1 kg, maar je kunt ook creatief zijn met waterflessen of blikjes groenten. Bij het doen van squats of lunges kun je meestal gewichten gebruiken.
  • Download zelf een gratis intervaltimer op je computer of smartphone en pas de tijd aan van 45 seconden werken en 15 seconden rust, naar bijvoorbeeld 50 seconden werken en slechts 10 seconden rust, of 60 seconden werken en 15 seconden rust.
  • Doe in plaats van 3 een 4de (of meer) rondes van een workout.
  • Combineer 2 workouts met elkaar.
  • Doe voor of na een workout iets extra's zoals een rondje hardlopen, fietsen, andere sport etc.
  • Kies waar mogelijk de zwaardere opties (bijvoorbeeld een push up op je tenen in plaats van op je knieën)

Heel veel succes en plezier met de workout.

Laat je me weten wat je ervan vond?

Power Workout Video

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Power Workout voor Snelle Resultaten

Plaats een reactie


*