Page content

3 x 3 workout video: Maximaal Resultaat, Minimale Tijd

Hieronder vind je de nieuwste - en volgens mij de pittigste - 3 x 3 workout video tot nu toe. Zoals je inmiddels weet bestaat een 3 x 3 workout uit 3 verschillende oefeningen. Elke oefening duurt 45 seconden, je hebt 15 seconden rust en je herhaalt de drie oefeningen drie keer achter elkaar voor een totale workout van 9 minuten.

* Wat je wilt is: resultaat bereiken.
* Wat je daarvoor moet doen is: tijdens een kort maar krachtige workout zoveel mogelijk spieren tegelijkertijd aan het werk zetten, in plaats van 1 uur in hetzelfde tempo op de hometrainer fietsen.


* Hoe je dat doet in de praktijk is: door de 3 x 3 video workout Maximaal Resultaat, Minimale Tijd te doen.
* Deze workout is zo effectief omdat: je eigenlijk 6 oefeningen doet in plaats van 3. Je maakt dus telkens een setje van twee op elkaar afgestemde oefeningen die je gedurende 45 seconden uitvoert. Set twee bestaat weer uit twee oefeningen en zo ook voor set 3.

Workout Maximaal Resultaat in minimale tijd.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB

Van deze workout ga je flink zweten en zul je je geen moment vervelen want elke seconde telt (letterlijk, want je moet constant blijven tellen, dus goed bij de les blijven). Ik waarschuw je alvast, het is best een uitdaging, maar bij MamaStralendFit houden we wel van een uitdaging, nietwaar? What doesn't kill you makes you stronger, en eerlijk is eerlijk,  een 'killer body' krijg je niet vanzelf. Trek gauw je sportkleren aan, vergeet niet een warming up te doen, doe de workout en laat me onderaan deze pagina bij de reacties weten of jij 'm net zo pittig vond als ik.

Succes, en ondanks dat ie zwaar is wens ik je vooral veel plezier, want sporten moet FUN zijn!

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

6 reacties op “ 3 x 3 workout video: Maximaal Resultaat, Minimale Tijd


Door Jeannette op 6 september 2014

Hij was echt pittig! Maar wel lekker!


Door natascha op 27 december 2014

Heerlijk! Ik heb hem net gedaan.


Door Ginny op 29 december 2014

🙂


Door Evelien Berghuis op 12 juni 2015

Lekker Ginny!
hart gaat lekker te keer!
Even voor de lunch deze gedaan, toch nog mijn workout gedaan voor vandaag.
groet,
Evelien


Door ginny op 12 juni 2015

Geweldig Evelien! Alvast een mooi weekend gewenst!

Plaats een reactie


*