Page content

Perfect Body Workout voor een perfect lichaam

perfect-body-workout

Deze Perfect Body 3x3 Workoutcombineert cardio en kracht. Beide krachtoefeningen zijn zeer geschikt om te doen met losse gewichtjes (dumbells) voor meer resultaat. Het enige wat je nodig hebt is een matje en een springtouw. Voor wie geen springtouw heeft, geef ik alternatieven.

9 minuten Perfect Body Workout

Doe eerst een warming up en na afloop een cooling down.
Veel plezier met de workout!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Ik hoor graag wat je van deze workout vond.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Perfect Body Workout voor een perfect lichaam

Plaats een reactie


*