Page content

Mooie Buik, Sterke Onderrug Thuis Train Workout

mooie-buik(spieren)-en-sterke-onderrug-thuisworkout-blog

Train voor strakke schuine én rechte buikspieren én voor een sterke onderrug met deze 3x3 workout. Alle oefeningen doe je op de grond. Ze zijn vrij eenvoudig, maar zéér effectief.

Vooral van de oefening voor de onderrug heb ik een beetje spierpijn gehad, en daar was ik blij mee. Dit gaf namelijk aan dat:

1) ik precies de spieren heb getraind die ik wilde versterken, en
2) dat ik deze spiergroep niet vaak genoeg train omdat ik er dus spierpijn van had. De spieren waren dit niet (meer) gewend.

De workout bevat géén cardio, dus je kunt er - als je zin en tijd hebt - nog een cardio workout achteraan doen om je workout completer te maken. Ook kun je deze workout combineren met een krachtworkout voor benen en billen. Mix & Match, en sport jezelf lekker strak en fit!

9 minuten workout voor een mooie buik en sterke onderrug

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Ik hoor graag wat je van deze workout vond.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Mooie Buik, Sterke Onderrug Thuis Train Workout

Plaats een reactie


*