Page content

Kom in balans door te luisteren naar je lichaam

Uit balans geraakt? Snel oplossen graag!
Het ongemak moet liefst meteen weg zijn. We willen een zogenaamde quick fix.
En daar moet ik je misschien even in teleurstellen: quick fixes dont exist.  Je doet hooguit een deksel op een bijna overlopende emmer op het moment dat je bijvoorbeeld een paracetamolletje neemt, of nog maar een koffie om de dag door te komen, die paar koekjes want je MÓET gewoon wat zoets hebben enzovoort.

Leer de taal van je lichaam en help jezelf in balans te brengen.

Om voor de echte solide oplossing te gaan, kun je wel wat hulp en richting gebruiken. Dat brengt ons weer bij het lichaam: de taal van jouw  lichaam.

Is het je wel eens opgevallen hoeveel vogeltjes je hoort fluiten als je in een stil bos loopt? En wat een kakafonie het is op woensdag middag in het zwembad.  Zo is het ook met je lichaam. Het vertelt je van alles, maar wordt vaak niet eens gehoord. Hoe komt dat? Er is teveel lawaai, teveel ruis en stress.

Op maandag 4 april start de Suikerchallenge (hierover ontvang je van Ginny gauw meer informatie). In de challenge leer ik je elke dag wat over (luisteren naar) je lichaam en geef ik je praktische tips die je kunt toepassen om een gezonde balans te vinden.

Lees ook: Wat vertelt jouw lichaam?
Lees ook: 8 detox tips voor thuis

Mijn naam is Monique Berends en ik werk nu ruim 20 jaar als natuurgeneeskundige. Voeding, lifestyle, kruiden, iriscopie, darm reiniging en darmflora onderzoek hebben mijn grote interesse. Het blijft elke dag weer bijzonder, mensen te mogen begeleiden hun balans terug te vinden, met hun emoties, valkuilen, fysieke ongemakken en teleurstellingen weer bouwen aan heling, balans en levensdoelen. Het is mijn overtuiging dat er voor iedereen in elke situatie optimalisering mogelijk is. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik werk met zorg & liefde en hoop mensen te motiveren hun eigen lichaam beter te verstaan en dichter bij zichzelf te komen. www.noa-natuurgeneeskunde.nl + www.bodyandminddetox.nl

Comment Section

0 reacties op “ Kom in balans door te luisteren naar je lichaam

Plaats een reactie


*