Page content

Wat vertelt jouw lichaam?

Wat vertelt JOUW lichaam?

Je wilt je gezond en fit voelen. Je hebt behoefte aan duidelijke informatie over voeding, beweging, lifestyle. Op internet lees je veel elkaar tegensprekende info. Dat is verwarrend, want wat past er nu bij jou? Gelukkig is daar een heel eenvoudig antwoord op: leer weer te luisteren naar de taal van je lichaam. Je lichaam geeft namelijk meestal haarfijn aan dat er iets aan de hand is, of wat wel en wat niet bij jou past: Het is alleen de kunst om die taal weer te verstaan en er vervolgens wat mee te doen.

Lichaam, lifestyle en LUISTEREN

Als natuurgeneeskundige geef ik dagelijks mensen feedback over hun lifestyle en voeding. In de behandeling bekijk ik de mensen als geheel en kijk ik verder dan de klacht: holistisch noem je dat.

Wil je leren luisteren naar je lichaam? Dat kan wel even een omschakeling zijn: want we leven in een maatschappij waarin het lichaam vaak maar als lastig wordt ervaren: Een hoofd dat zich niet kan concentreren, pijnen in het lichaam, vermoeidheid zodat je je belemmerd voelt om dingen te ondernemen, stemmingen die als een wolk om je heen kunnen hangen… We zijn gewend om “gewoon door te gaan”, de schouders eronder te zetten, niet te zeuren, vooral op de roze wolk blijven zitten, alles gaat goed, ja hoor prima, en ondertussen.. De cliënten in mijn natuurgeneeskundige praktijk knappen vaak al voor een deel op doordat ze eindelijk eens alles eruit kunnen gooien wat er dwarszit. Pak de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid: door het heft in eigen handen te nemen en je problemen aan te pakken vind je je balans terug.

Luisteren naar het lichaam en de suikerchallenge

Op maandag 4 april start de suikerchallenge (hierover ontvang je nog informatie van Ginny). Ginny heeft mij benaderd om jou elke dag wat over je lichaam te leren. Daarnaast ontvang je praktische tips die je kunt toepassen om een gezonde balans te vinden.

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie over mij, neem dan een kijkje op mijn website of kom persoonlijk kennismaken tijdens één van mijn lezingen.

Mijn naam is Monique Berends en ik werk nu ruim 20 jaar als natuurgeneeskundige. Voeding, lifestyle, kruiden, iriscopie, darm reiniging en darmflora onderzoek hebben mijn grote interesse. Het blijft elke dag weer bijzonder, mensen te mogen begeleiden hun balans terug te vinden, met hun emoties, valkuilen, fysieke ongemakken en teleurstellingen weer bouwen aan heling, balans en levensdoelen. Het is mijn overtuiging dat er voor iedereen in elke situatie optimalisering mogelijk is. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik werk met zorg & liefde en hoop mensen te motiveren hun eigen lichaam beter te verstaan en dichter bij zichzelf te komen. www.noa-natuurgeneeskunde.nl + www.bodyandminddetox.nl

Comment Section

0 reacties op “ Wat vertelt jouw lichaam?

Plaats een reactie


*