Page content

In 12 minuten perfecte billen workout

burn-en-shape

Een workout voor perfecte billen én slanke dijbenen in 12 minuten. Het is een grondworkout, die je goed kunt combineren met deze workout voor de binnenkant van je bovenbenen en/of met deze workout voor mooie buikspieren en een sterke (onder)rug.

Grondworkouts die knieën en enkels sparen

Al deze workouts doe je op de grond en zijn bijvoorbeeld ook goed te doen wanneer je last hebt van bijvoorbeeld je knie of enkel en die liever niet wilt belasten. Dankzij deze grondoefeningen kun je toch je dagelijkse workout doen, energie verbruiken, vet verbranden, kracht opbouwen en spieren verstevigen, terwijl je knieën of enkels wat rust gunt. Mooi toch?

In 12 minuten perfecte billen workout: Burn & Shape!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Ik hoor graag wat je van deze workout vond.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ In 12 minuten perfecte billen workout

Plaats een reactie


*