Page content

Binnenkant bovenbenen / Inner Thigh workout Level I

Een 3x3 workout die zich specifiek richt op de spieren aan de binnenkant van de bovenbenen. Qua kracht en cardio is dit een gemakkelijke workout. Alle oefeningen doe je op de grond. Deze workout is daarom perfect te combineren met andere 3x3 workouts.

Level I Workout voor binnenkant bovenbenen / Inner Thigh Workout

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Binnenkort komt er een Inner Thigh Workout Level II.

TIP: Mis geen enkele workout en abonneer je gratis op het Mama Stralend Fit YouTube kanaal.

Laat je me weten of je spierpijn hebt gehad?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Binnenkant bovenbenen / Inner Thigh workout Level I

Plaats een reactie


*