Page content

Buik (core) - Borst - Schouders Workout

Buik, borst en schouders workout

Een pérfecte workout voor het hele bovenlichaam: van (onder)rug tot buik (inclusief core), borst, armen en schouders. Ook komen je benen kort aan bod en worden je flexibiliteit, behendigheid en balans aangepakt. Met recht een " Alles in één" workout. Zónder cardio. Dus hij is goed te combineren met een cardio workout of met een workout voor het onderlichaam.

Alles in één Workout voor het bovenlichaam: Buik - Rug - Borst - Schouders

Doe altijd een warming up voordat je start met een workout. Geef je spieren de tijd om zich voor te bereiden op de fysieke inspanning. Doe ook een cooling down achteraf. Je kunt kiezen uit stretch-oefeningen of rustig uitlopen of -fietsen. Beide kan ook.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je me weten wat je van deze workout vond?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Buik (core) - Borst - Schouders Workout

Plaats een reactie


*