Page content

Shape your Butt 3x3 video workout

shape-your-butt-3x3-workout

Als je je billen in vorm wilt brengen, dan is deze workout perfect! LET OP: het is mijn ervaring dat de 'butt shaping' oefening tijdens de workout niet zo zwaar voelt... Totdat je de volgende dag (of de dag daarna) opstaat en ineens behoorlijk spierpijn hebt aan je billen. Dan begrijp je waarom ik het de 'spierpijn oefening' noem.

Shape your butt workout video

Trek je sportkleren en -schoenen aan en maak je op voor een workout die je gedurende een paar dagen (hopelijk) het gevoel geeft dat je billen 'gelift' zijn.

Zorg voor een goede warming up

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB

TIP: Mis geen enkele workout en abonneer je gratis op het GinFitOnline.

Laat je me onderaan dit blog weten of de spierpijn-oefening ook bij jou heeft gewerkt?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Shape your Butt 3x3 video workout


Door Lodi op 2 december 2014

Wauw wat een heerlijke 3x3, dat wordt zeker weten spierpijn morgen, maar voor nu moe maar voldaan! Thnx Ginny, voor de motivatie en inspirerende oefeningen!!


Door Ginny op 2 december 2014

Héél graag gedaan, Lodi! jij bedankt voor je reactie. Altijd leuk om terugkoppeling te krijgen.

Plaats een reactie


*