Page content

Trainen voor Slanke Bovenbenen / LEVEL II

inner-thigh-workout-bovenbeen-level-2

Train voor Slanke Bovenbenen met deze 3x3 workout en verbeter direct je conditie. Deze workout is het vervolg op de 3x3 workout " Binnenkant bovenbenen LEVEL I". Je kunt ze perfect met elkaar combineren voor optimaal resultaat.

Workout voor Slanke Bovenbenen - Level II

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je me weten of je spierpijn hebt gehad?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Trainen voor Slanke Bovenbenen / LEVEL II


Door anoesjka op 19 september 2015

Jeetje Ginny, dit is een beetje hel op aarde. Kan best wat hebben maar nu voelde ik echt alles branden, benen, billen en zelf mijn buik. Chapeau voor deze oefening!


Door Ginny op 21 september 2015

Haha, kom op Anoesja, jij kan dat zéker aan! 😉

Plaats een reactie


*