Page content

Workout voor Strakke Benen en Goede Conditie

strakke-benen-goede-conditie

Train voor superstrakke benen en verbeter je conditie met deze 6-minuten-durende workout.
De twee meest effectieve oefeningen voor de vetverbranding, namelijk de SQUAT en de LUNGE, vind je terug in deze workout. Daarnaast maak je - bij voorkeur - gebruik van een step of ander laag bankje om de workout te verzwaren je conditie een flinke BOOST te geven.

Benen trainen en conditie verbeteren

Doe voorafgaand aan de workout een goede warming up. Het is ook verstandig om na afloop lekker te stretchen. Veel plezier met de workout!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Workout voor Strakke Benen en Goede Conditie

Plaats een reactie


*