Page content

Belly & Booty Workout

belly-booty-workout

Een workout voor een beautiful Belly (buik) & Booty (billen). Slechts 12 minuten trainen. Dus het moet effectief zijn. Daarom doen we enkel de meest effectieve oefeningen voor Buik & Billen.

12 minuten workout voor Buik & Billen

Deze workout is krachttraining met je eigen lichaamsgewicht. De focus ligt op Buik & Billen, maar ook coördinatie en balans worden aangesproken en kuitspieren, schuine buikspieren, rugspieren etc.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Doe deze workout in combinatie met een andere workout voor de benen en train de 3 B's: Buik, Benen, Billen.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Belly & Booty Workout

Plaats een reactie


*