Kom TERUG IN SHAPE na de vakantie met het After Summer Shape Up Programma

Je hebt genoten van de vakantie, maar nu is het tijd om de 'normale routine' weer op te pakken en dat wil zeggen: meer bewegen & gezonder eten. Ook wil je je graag fitter voelen en misschien zelfs wat vakantiekilootjes kwijtraken?


  • De combinatie van zowel Voeding als Beweging als ook dagelijkse online Begeleiding maken het programma zeer succesvol.
  • Je ontvangt een handout met daarin het workoutschema, menusuggesties, recepten, scorekaarten en een dagboek dat je desgewenst kunt bijhouden.
  • Online begeleiding middels e-mail met de workout van de dag die je thuis kunt uitvoeren.
  • Korte, effectieve workouts inclusief aparte instructie video, warming up en cooling down.
  • De menusuggesties samen met verschillende Challenges geven je inzicht in je voedingspatroon.
  • Toegang tot de speciale programma website en tot de facebook groep.
  • Na 30 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.

Direct Toegang

Voordelen van dit programma

Overal te volgen

Je kunt trainen op elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.

Online ondersteuning

Dagelijks ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe workout klaar staat. Zo blijft je aandacht erbij! Het is een goede stok achter de deur.

Direct starten

Het programma is na bestelling direct te volgen en start de volgende dag.

Tijdsbesparing

Je bespaart tijd, want je hoeft nergens naartoe te gaan (zelfs niet naar een fitnessclub) en volgt de workouts vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Na 30 dagen zelfstandig

Na 30 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.

Vrij om aan te passen

Als gebrek aan tijd normaal gezien jouw 'excuus' is, dan is dit programma perfect voor je! Je hebt niks nodig en iedereen kan de workouts volgen, omdat ik opties geef om oefeningen aan te passen.

Voel je BINNEN 30 dagen fitter, gezonder, strakker, sterker en slanker!
(dat is geen grootpraat, maar gebaseerd op ervaring)

Je hebt genoten van de vakantie, maar nu is het tijd om de 'normale routine' weer op te pakken en dat wil zeggen: meer bewegen & gezonder eten. Ook wil je je graag fitter voelen en misschien zelfs wat vakantiekilootjes kwijtraken?

"...Het programma werkt voor mij omdat ik geen smoesjes kan verzinnen om niet te sporten. Ik hoef de deur niet uit, ik ben niet aan een tijd gebonden, en het kost me dagelijks niet al te veel tijd zodat de overige zaken ook door kunnen gaan.

Ik hoef er dus niks voor in te leveren, hooguit de tijd die ik anders lui op de bank zou hangen. Daarnaast vind ik de combinatie van op mijn voeding letten en sporten perfect."

The most effective way to do it, is just DO IT!

Tijd voor actie!

Klik hier om toegang te krijgen tot het After Summer Shape Up Programma.

Direct Toegang

Lees hier ervaringen van deelnemers

Rhodi

"Het heeft een enorme boost gegeven!"

Het programma werkt voor mij omdat het kort en duidelijk is. Het past makkelijk in mijn dagelijkse routine en de persoonlijke aanpak van Ginny vind ik erg prettig.

Na 30 dagen ben ik bijna 4 kg kwijt en ik merk in mijn fit-testen dat ik sterker ben geworden. Dit heeft mij zeker een ander gevoel over mijn lichaam gegeven, met name omdat ik weer wat kleding van 'vroeger' aankan. Belangrijker nog dan dat is dat ik mij weer fitter en energieker voel. Het heeft een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke 'NEW-YOU' project. Ik ga zeker door met dit programma, in combinatie met de 3x3 oefeningen op de website.

Rhodi

Mira

"Mijn lijf wordt strakker en ik zie de belijning"

Nooit geweten dat ik van deze korte, superintensieve workouts zo zou zweten, zoveel spierpijn krijg….en dat het zoveel resultaat heeft! Ik ben sterker, strakker, fitter! Ik ga door!

Een groot voordeel van het programma is dat je dagelijks een email ontvangt. Hierdoor werd ik aangemoedigd om slechts 15 minuten tijd te maken voor de workout. Met name het relatieve gemak van de oefeningen thuis, de easy opties voor als je nog niet zo sterk bent, en het feit dat het oefeningen van een kwartier zijn , maakt dat het past in de drukke levens van veel van mijn vriendinnen én vrienden! Ik merk dat ik SIGNIFICANT sterker en energieker word! En mijn lijf wordt strakker, ik zie de belijning

Mira

Aagje

"Nooit gedacht dat ik vijf dagen per week zou kunnen sporten"

De dagelijkse e-mails hadden vrijwel altijd een motiverende toon! Ze gaven je een gevoel trots op jezelf te mogen zijn. Ook de tips waren meestal nuttig en leuk om te lezen. Je bent aan het bewegen en gezond aan het eten, dan sta je ook open voor tips of nieuwe dingen op dit gebied. Het meest zinvolle voor mij was mezelf ervan overtuigen dat vijf keer per week sporten mogelijk is; dat het inpasbaar is in een vierdaagse werkweek met kind, man en hobbies. Als ik zeg dat ik vijf keer per week sport dan verklaren mensen me voor gek, maar dit programma laat zien dat het kan, met 20 minuten per dag het zweet op je rug werken en resultaten behalen! En dit onder enthousiaste begeleiding van Ginny die je fantastisch door de 30 dagen heen helpt!

Aagje

Marjan

"Deze week was de eerste week en het is goed gegaan! Ik voel me weer energieker en fitter!"

Ik neem ook foto's en centimeters om het verschil te kunnen zien, dus ik zal je nadien wel iets doorsturen met resultaten. Deze week was de eerste week en het is goed gegaan! Ik voel me weer energieker en fitter! Ik ben ook van plan om van jouw weekmenus gebruik te maken, ze zien er goed uit! IK ben de teugels even kwijt geweest tijdens het 30 dagen programma;maar ben nu terug en gemotiveerder dan ooit om eindelijk mijn doelen te bereiken. Zonder jouw tips, site en hulp, was dat niet zo geweest! Erg bedankt, veel groetjes en succes nog!

Marjan

Melissa

"Ik pas mijn oude spijkerbroeken weer!"

Ik ben erg blij dat ik gestart ben met het 40 dagen PLATTE BUIK Programma. De dagelijkse emails hielpen mij enorm om door te zetten. En iedere dag een intensieve korte workout. Door de workouts die ik heb gedaan pas ik mijn oude spijkerbroek weer! Ginny heeft mij op een prettige manier gemotiveed om door te gaan.

Melissa

Habiba

"Ik was al een fan van je met mamastralendfit en dat ben nog steeds"

Hoi Ginny,

Zojuist lid geworden van GinFit club. Wat ontzettend leuk dat je dit hebt op gezet, echt tof. Net wat ik nodig had. Ik heb de weekmenu doorgenomen het ziet er super lekker uit en niet onbelangrijk, ik hoef bijna niets extra's aan te schaffen.

Ik was al een fan van je met mamastralendfit en dat ben nog steeds. Goed bezig.

Groet,

Habiba

SPECIALE BONUSSEN:

E BOOK "7 ontbijtrecepten en tips" t.w.v. €17,95

Naast de workouts staat gezond eten centraal tijdens dit programma. In het e-book "7 ontbijtrecepten en tips" staat genoeg informatie om jouw dag een fantastische start te geven. Niet alleen weet je na het lezen van dit boek hoe je een goed ontbijt moet klaarmaken, maar kun je heel je dagritme een positieve boost geven en een veel hogere productiviteit te bereiken!

E-book "7 lunch gerechten en tips" t.w.v. €19,95

Wat is een goede lunch? In dit e-book zul je leren hoe jij een gezonde lunch klaar kan maken en krijg je tips over wat het beste is voor jouw lichaam, want niet ieder lichaam is hetzelfde.

E-book "verantwoorde tussendoortjes" t.w.v. €19,95

Tussendoortjes zijn vaak een doorn in het oog van een gezonde levensstijl. Tijdens dit programma wordt dit punt dan ook uitgebreid behandeld in het e-book " Verantwoorde tussendoortjes". In dit e-book zul je leren dat jezelf een tussendoortje gunnen helemaal niet slecht is, maar dat je dit wel op een verantwoorde manier moet doen. Dit en meer staat precies beschreven en kan jou helpen je gezonde levensstijl helemaal compleet te maken

Wacht niet langer en start direct

En wij zorgen er samen voor dat je je energiek voelt en kilo's lichter!

De totale waarde van deze cursus INCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN bedraagt € 167,-

Direct toegang

Onze garantie

En dit is een waarheid als een koe: over gezond en fit worden moet je niet lezen, dat moet je DÓEN! Kom in actie en ervaar het zelf. Je hebt een 14 dagen geld terug garantie. Ik beloof je dat ik je geld terugstort als na 14 dagen blijkt dat het programma niets voor jou is. Ik stel geen vragen. Doe niet moeilijk. Dat beloof ik.

.