terug naar HOMEPAGE

Zou jij dit willen?

Meer ENERGIE? Je lekker FIT voelen? STRAK, SLANK en STERK zijn?

Al jaren begeleid ik als Personal Traineren Lifestyle Coach mensen op hun weg naar een fitter, slanker en sterker lichaam, een gezondere levensstijl en een gelukkiger leven. Sinds 2013 heb ik met mijn " 40 dagen PLATTE BUIK" programma honderden dames online kunnen helpen.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan betekent dat misschien dat je er klaar voor bent om jezelf op de eerste plaats te zetten? Dat je bereid bent om tijd en energie te investeren in goede voeding, in ontspanning en in beweging. Je hebt je misschien gerealiseerd dat pas wanneer jíj straalt, je ook anderen kunt laten stralen?

Is dit wat jij wilt?

Dankzij het “30 dagen een NEW YOU” programma liggen al deze zaken voor iedereen binnen handbereik. Dus ook voor jou.

30 dagen NEW YOU programma

voor slechts 167,- euro inclusief BTW

Dit is wat testpersonen ervaren tijdens het programma In 30 dagen een NEW YOU.

"Hier zit een fitte, tevreden dame die gewoon lekker op deze manier doorgaat." Het programma dat je kunt doen op je eigen niveau

Super om te ervaren wat een relatief kleine aanpassing in je eet- en beweeggedrag doet. Bewustwording is in deze het belangrijkst; de juiste keuzes maken en bedenken wát en hoe je dingen wilt aanpakken. Hier zit een fitte, tevreden dame die gewoon lekker op deze manier doorgaat.

Het programma werkt voor mij omdat ik het op mijn eigen manier kan doen op elk gewenst moment en op elke plek! De stok achter de deur door de dagelijkse mails en de bemoedigende workouts is super! Dit programma zet je aan tot (weer) nieuwe levensstijl die je "makkelijk” vast kunt houden; het stopt wat mij betreft niet na de 30 dagen en zo zou het denk ik voor een ieder moeten werken. Ik ben me bewust van wat ik doe, eet en drink en HOE ik hiermee verder wil gaan.

De resultaten zijn ook niet gering: Bij de fittest doe ik gemiddeld per onderdeel 4 herhalingen méér, en mijn wekelijkse training op de sportschool laat absoluut grote sprongen vooruit zien, HEERLIJK!
Gewicht: -4 kg
Totaal centimeters: -22
Helemaal TOP dus!

Barbara

"De dagelijkse e-mails stimuleren om door te gaan."

Het New You programma is heel simpel en makkelijk in te passen in je dagelijkse leven. Iedere dag krijg je een leuke e-mail met tips en een workout. De oefeningen zijn simpel, met als groot voordeel: ze zijn uit te voeren in je eigen huiskamer. De dagelijkse e-mails zijn voor mij een stok achter de deur om door te gaan.
Tijdens het programma heb ik veel inzicht gekregen in voedingstoffen en wat voor uitwerkingen deze kunnen hebben op je lichaam. Na 30 dagen voel ik mij veel fitter en zit strakker in mijn vel. Laat de zomer maar komen!

Corien

"Het heeft een enorme boost gegeven!"

Het programma werkt voor mij omdat het kort en duidelijk is. Het past makkelijk in mijn dagelijkse routine en de persoonlijke aanpak van Ginny vind ik erg prettig. Rhodi

Na 30 dagen ben ik bijna 4 kg kwijt en ik merk in mijn fit-testen dat ik sterker ben geworden. Dit heeft mij zeker een ander gevoel over mijn lichaam gegeven, met name omdat ik weer wat kleding van 'vroeger' aankan. Belangrijker nog dan dat is dat ik mij weer fitter en energieker voel. Het heeft een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke 'NEW-YOU' project. Ik ga zeker door met dit programma, in combinatie met de 3x3 oefeningen op de website.

Rhodi

"Soms moet je iets gewoon doen om zelf te ervaren dat het werkt!"

Er is inderdaad een New You geboren! Mijn einddoel heb ik nog niet behaald, dat is ook helemaal niet realistisch in 30 dagen maar belangrijker: de eerste moeilijke stap is gezet.

Ik heb veel gehad aan het programma en ben me een stuk bewuster geworden van mijn voedingspatroon. Daarnaast heb ik mogen ervaren dat ik sporten wel leuk vindt en het zelfs mis als ik een dagje niet sport ?

Het programma werkt voor mij omdat ik geen smoesjes kan verzinnen om niet te sporten. Ik hoef de deur niet uit, ik ben niet aan een tijd gebonden, en het kost me dagelijks niet al te veel tijd zodat de overige zaken ook door kunnen gaan. Ik hoef er dus niks voor in te leveren, hooguit de tijd die ik anders lui op de bank zou hangen. Daarnaast vind ik de combinatie van op mijn voeding letten en sporten perfect. In het begin is het wat betreft de voeding wel even uitzoeken hoe en wat maar daar komt al vrij snel duidelijkheid in dankzij de menutips en recepten op de website.

De challenges van het programma hebben me uitgedaagd om goed op mijn voeding te blijven letten en hebben een logische volgorde.
Wat me het meest heeft verbaasd is het feit dat ik zo snel resultaat had met het programma, na twee weken was ik al 8 cm. ter hoogte van mijn buiknavel kwijt!

Tijdens deze 30 dagen ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen, heb ik nog nooit eerder zoveel gesport en... met plezier! In deze 30 dagen ben ik me energieker, vrolijker, sterker en fitter gaan voelen. Ik heb leren doorzetten en ben me er bewust van geworden dat het enorm belangrijk is om dagelijks wat tijd voor mezelf te nemen. Dit staat naast mijn andere prioriteiten nu op nummer 1 in plaats van ergens achteraan.

Maaijke

Dé perfecte methode om fit, energiek, slank en strak te worden én te blijven!

Het programma “In 30 dagen een NEW YOU, is perfect voor iedere dame die strak, slank en fit wil worden, en dat het liefste doet in het comfort van haar eigen omgeving op het door haar zelf gewenste tijdstip.
Het programma bestaat uit workouts die maximaal 30 minuten duren (inclusief warming up en cooling down).

De workouts

MSF IPAD

Het 30 Dagen NEW YOU Programma is heel compleet;


De 6 Voordelen van dit unieke thuis train programma

Motivatie en inspiratie via de speciale Facebook groep

Tijdens het volgen van het programma "30 dagen NEW YOU met Mama Stralend Fit", kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat een een gezonde en actieve levensstijl met jou doet. Speciaal voor de deelnemers van het online programma is er een besloten facebook groep. Dit is de meest ideale manier om met elkaar in contact te komen, elkaar te motiveren en inspiratie op te doen.

Word je bewust van je voeding met de
4 challenges. Clipboard09

klik hier om direct toegang te krijgen tot het new you programma

Speciale Bonussen!

Je ontvangt bij het programma "In 30 dagen een NEW YOU de volgende extra's;

BONUS 1
E-book "In 30 dagen een NEW YOU" t.w.v. €17,95

Onmisbaar tijdens het programma: Het Handige Handboek "In 30 dagen een NEW YOU". Dit boek ga je dagelijks actief gebruiken voor o.a. het bijhouden van de resultaten en het noteren van je scores. Het handboek bevat je workout schema en meer dan genoeg menusuggesties die je helpen om in die 30 dagen grote sprongen vooruit te maken. Je vindt er tevens een dagboek waarin je dagelijks je ups en downs, je leermomenten en overwinningen kunt noteren.
Het programma "In 30 dagen een NEW YOU met Mama Stralend Fit" is gemaakt in de hoop en in het vertrouwen dat het een springplank is naar een gezondere en actievere lifestyle. Dat vraagt om ACTIE en om FOCUS. Door er dagelijks actief mee bezig te zijn, creër je je eigen gezonde leven!
e-book t.w.v. €17,95 als naslagwerk. DVD bonus 30-dagen-new-you

BONUS 2
VIDEO WORKOUT "CORE AND MORE Workout" t.w.v. €17,95

Het belang van sterke buik- en onderrugspieren mag je niet onderschatten. Dat doe ik ook niet, en daarom heb ik als extraatje deze 3x3 core and more workout aan het programma toegevoegd. Zodra je je er klaar voor voelt, dan neem je deze workout mee in de dagelijkse of wekelijkse routine. Best pittig, maar het zal het waard zijn!
workout t.w.v. €17,95

BONUS 3
E-book "Groene Smoothie Recepten" t.w.v. €19,95Omdat je bij 'NEW YOU' direct denkt aan een 'nieuwe, frisse, schone start', krijg je dit smoothie receptenboek cadeau: voor een schone, frisse start van binnen.

Smoothies en groentesapjes zijn helemaal hip tegenwoordig en dat is niet voor niets. Het zijn bommetjes gezondheid, licht verteerbaar en goed opneembaar voor het lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos en de gezondheidsvoordelen zijn zeker niet gering. Met een groene smoothie geef je je lichaam een kadootje.

Groene Smoothie recepten t.w.v. € 19,95 als naslagwerk

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het new you programma

De totale waarde van deze cursus
INCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN
Bedraagt € 167,-

Wacht niet langer en start direct!

En wij zorgen er samen voor dat je je energiek voelt en kilo's lichter!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het NEW YOU programma


30 dagen NEW YOU programma

slechts 167,- euro inclusief BTW

Niet goed? Geld terug garantie!

Ondanks dat ik het me niet kan voorstellen, zou het kunnen gebeuren dat het pakket je, om wat voor reden dan ook, niet bevalt. Mocht je, ondanks mijn hulp en ondersteuning, alsnog niet verder willen met het programma "In 30 dagen een NEW YOU", dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten.Je ontvangt dan, zonder lastige

vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op deze manier toch ruimschoots de tijd om het programma te zien en te ervaren, zonder enig risico! Klik hier om direct toegang te krijgen tot het new you programma

terug naar HOMEPAGE