Page content

Welke oefeningen voor een platte buik?

welke-oefeningen-voor-een-platte-buik

Krijg je een platte buik door het doen van buikspieroefeningen? Nee. Geen platte buik. Wel sterke buik- én rugspieren, indien je je hele core traint. Naast sterke spieren worden ze ook strakker en groter en dus meer zichtbaar. Voor een platte buik met mooie, sterke, strakke en zichtbare buikspieren kun je je beter richten op andere spieren, namelijk die van de benen en billen.

Hoe krijg je een platte buik?

Bekijk mijn videoblog en je weet het.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

6 reacties op “ Welke oefeningen voor een platte buik?


Door Cheryl op 27 november 2014

Hoi Ginny, wat een leuke site en YouTube filmpjes. Heb je een emailadres? Ik heb namelijk een aantal vragen over t sporten zelf. Ik hoor graag van je. Gr Cheryl


Door Ginny op 29 november 2014

Dankjewel Cheryl 😉
Altijd leuk om te horen.

Mijn mailadres is support@ginfitonline.nl
Ik hoor graag van je.
Fijn weekend!


Door Tass op 4 december 2014

Hallo Ginny bedankt voor je tips. wat raad je aan om gezond te eten er is nogal een verschil als ik op gezond eten Google. Moet ik nu wel of geen koolhydraten eten als ik ga sporten?


Door Ginny Mulders op 4 december 2014

Hoi Tass, dankjewel voor je mail. Ik raad je aan om zeker koolhydraten te blijven eten, die heeft je lichaam echt nodig. Het gaat erom wélke koolhydraten je kiest en hoevéél. Kies altijd voor de trage koolhydraten uit volle granen ipv witte rijst en 'witte' pasta. Vermijd geraffineerd suiker uit snoep, maar neem liever fruit. Gezond eten is vooral NATUURLIJK ETEN. Alles wat rechtstreeks uit de natuur komt is in principe goed voor je.

Qua hoeveelheid mag een volwassen mens tussen de 120-150gr koolhydraten uit granen/zetmeel per dag. Dat komt overeen met 40% à 50% van de dagelijkse calorie invoer. (denk hierbij aan alle granen waaronder rijst, quinoa, gierst, gerst, haver, tarwe, spelt, én zetmeel waaronder (zoete) aardappel, pompoen, aardpeer.
Het helpt om je granen zoals rijst af te wegen, dan weet je zeker dat je goed zit. Dit helpt direct om geen kant en klaar, pakjes en zakjes- dingen te eten, want dan weet je nooit precies hoeveel erin zit.

Mocht je nog vragen hebben (dit is mss een beetje korte reactie), mail me dan gerust, Tass!


Door Lise op 10 januari 2015

Hoi, ik heb uw oefeningen uitgeprobeerd omdat ik best wel een buikje heb, maar ik ben met de handbal laatst door mijn knie gegaan en sport nu dus al 1,5 maand niet meer, en heb daardoor een buikje gekregen, maar die oefeningen kan ik dus niet doen omdat ik met mijn knie heb.... Weet u misschien wat ik wel aan sporten kan doen? Gr. Lise


Door Ginny op 12 januari 2015

Hoi Lise, dankjewel voor je bericht. Vervelend dat je kampt met een knieblessure. Er zijn voldoende oefeningen die je prima kunt doen met een knieblessure. denk ik ieder geval aan allerlei grondoefeningen. Zoals bvb de inner thigh workout level 1:
https://ginfitonline.nl/binnenkant-bovenbenen-inner-thigh-workout-level/

Je beschirjft niet precies wat je aan je knie hebt, maar het is verstandig om de pezen en banden rondom je knie wel weer aan te sterken. Ik zou je aanraden om fysiotherapie te volgen, of in ieder geval 1x naar de fysio te gaan zodat hij/zij je wat oefeningen kan geven die het herstelproces bespoedigen.
Je kunt ook (vrijblijvend) contact opnemen met Nicole en Carmen van actief&Gezond Fysio: info@actiefengezondfysio.nl; http://www.actiefengezondfysio.nl

Plaats een reactie


*