Page content

Trainen tégen Lovehandles en vóór Sterke Rug

super-strakke-buikspieren-voor-mama

Train tégen Lovehandles en vóór een Sterke Rug en mooie Buikspieren.

Niemand wil lovehandles, een zwakke rug en een slappe buik. En welke oefeningen moet je doen voor strakke buikspieren?

Voor een platte, strakke buik moet je véél meer doen dan alleen je buikspieren trainen. De juiste voeding en het verbranden van vet zijn zelfs belangrijker dan enkel het trainen van de buikspieren. Daarom staat mijn site boordevol informatie over voeding en vet verbranden, en vind je er veel verschillende workouts. Bereik je daarmee toch niet de gewenste resultaten, dan moet je zeker eens 1 van mijn 30 dagen programma's proberen of een lidmaatschap op de GinFit CLUB. Dan is succes gegarandeerd!

Workout tégen Lovehandles en vóór een Sterke Rug en Platte Buik!

< >

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Trainen tégen Lovehandles en vóór Sterke Rug

Plaats een reactie


*