Page content

Thuis train workout voor Strakke Benen

thuis-workout-voor-strakke-benen

Thuis trainen voor Strakke Benen en tegelijkertijd je enkels versterken. Dat doe je met deze 12 minuten workout. Je werkt onder andere aan vetverbranding, kracht, cardio, en balans.

Korte workout voor Strakke Benen

De workout is geschikt om binnen en buiten te doen. Tijd kan geen excuus zijn, want hij duurt maar een paar minuutjes. Doe wel even een korte warming up. Ideetjes nodig voor een warming up?

Strakke Benen en Sterke Enkels

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Thuis train workout voor Strakke Benen

Plaats een reactie


*