Page content

Terug in vorm na bevalling

terug-in-vorm-na-bevalling

Lees hoe Nienke terug in vorm kwam na haar tweede bevalling. Het geven van borstvoeding hielp niet en minder eten hielp ook niet. Wat wel hielp waren de workouts van GinFit Online! Je kunt je misschien wel voorstellen dat mijn hart echt een sprongetje maakte toen ik deze e-mail ontving met zo'n inspirerend verhaal.

Resultaat voor iedereen

Het is een reactie op mijn e-mail met de titel: "Lees je of Sport je?". Misschien heb je 'm zelf ook al gelezen? Ik ontvang veel leuke reacties op die mail en dat doet mij goed, want GinFit  Onlnine is een online bedrijf, dus er is geen live contact. Dankzij jullie respons op de e-mails, de challenges en, niet te vergeten, de programma's, wéét ik dat GinFit Online écht werkt, voor moeders en niet-moeders, en zelfs voor oma's en papa's. En, zoals je in onderstaande mail kunt lezen, zelfs de kinderen doen mee met de workouts. Jong geleerd is oud gedaan!

Na de bevalling in vorm dankzij workouts

"Hoi Ginny,

Momenteel ben ik "alleen" lezer omdat ik 29 weken zwanger ben van ons derde kindje. Sporten (en zeker buikspieren) is er vanwege dit en de bijkomende bekkenpijn voor mij helaas niet bij. Na de vorige bevalling heb je mij enorm geholpen, toen het afvallen maar niet wilde lukken door alleen minder te eten. En roeien (wat minimaal 3 uur per sessie aan tijd in beslag neemt) was er ook nog niet bij, omdat dit organisatorisch bijna niet te plannen was in combinatie met een baby die om de 2,5-3 uur wilde drinken.

Man, wat was ik maandenlang vreselijk gefrustreerd dat mijn gewicht maar niet afnam ondanks weinig eten en het geven van borstvoeding. Echt om wanhopig van te worden. Gelukkig ontdekte ik jouw site door een gedeelde link van een vriendin op facebook. Jouw video's en workouts hielpen mij enorm om mijn lijf weer in beweging te krijgen, zodat het naaldje op de weegschaal eindelijk weer in de juiste richting ging bewegen. Nog superbedankt hiervoor! Wat voor mij erg hielp dat het ook ECHT te combineren viel met de zorg voor twee kleine kindjes. Die 10 minuten kon zelfs ik wel vrijmaken op een dag (ondanks dat de baby toen maar maximaal 30 min achter elkaar sliep).

Ik weet dus ook zeker dat, zodra ik bevallen ben en ik weer mag sporten, ik jouw oefeningen weer ga doen. Mijn oudste dochter van 3 heb je in ieder geval al enorm geïnspireerd! Die vraagt me nog bijna elke dag: mama, gaan we weer sporten? (want zij deed op haar manier altijd dapper mee met jouw oefeningen). Zo leuk! Zij heeft er alweer zin in! En ik ook!

Groeten,

Nienke"

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Terug in vorm na bevalling

Plaats een reactie


*