Page content

Suikervrij ontbijt / tussendoortje: banaan-avocado puree

Onderstaand SUIKERVRIJ recept is perfect als ontbijt: het heeft een lekkere zoete smaak door de banaan die vol zit met natuurlijke fruitsuikers, maar de suikerspiegel blijft stabiel door toevoeging van de gezonde vetten van de avocado en noten. Goede start van de dag en gegarandeerd 'vol' tot het lunchuur.

Het recept is van Monique Helderman. Ze schrijft: "Het is geen moeilijk en ingewikkeld recept maar wel echt heerlijk. En wat ik een voordeel vind: het is zo klaar.  Mijn kinderen vinden het ook heerlijk!"

Monique heeft met deze inzending het 30 dagen After Summer Shape Up programma gewonnen. Gefeliciteerd Monique!

Banaan-avocado puree

1 persoon

  • 1 banaan
  • 1/2 avocado
  • 1 handje walnoten of pecannoten.
  • Theelepeltje kaneel.

Hoe maak je de banaan-avocadopuree?

  • Prak met een vork de banaan, hoeft niet te fijn.
  • Daarna de avocado er door heen prakken.
  • Heerlijk de noten er over strooien. En als laatste de kaneel eroverheen verdelen.
  • SMULLEN maar!
Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Suikervrij ontbijt / tussendoortje: banaan-avocado puree

Plaats een reactie


*