Page content

Sporten op een trampoline

trampoline

Heb jij ook zo'n grote trampoline in de tuin staan? Daar kun je een behoorlijk intensieve en effectieve workout op doen. Mama Lifestyle Coach Yousra Jaddour doet een paar effectieve oefeningen aan je voor. Dus als de kids van huis zijn...

Workout op een trampoline

Vond je deze workout leuk? Dan ben je vast ook wel te porren voor oefeningen met een schommel.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Sporten op een trampoline

Plaats een reactie


*