Page content

Smoothie Challenge: Vervang je ontbijt óf tussendoortje voor een SMOOTHIE

Morgen start officieel de lente en dat is hét moment om te starten met een detox. Niet heel radicaal. Eerder mild en vooral praktisch.
Mama Stralend Fit daagt je uit voor de Lente-Challenge: 8 dagen lang ófwel je ontbijt, ófwel een tussendoortje vervangen voor een gezonde SMOOTHIE .

Voor het allerbeste resultaat doe je deze Challenge in combinatie met gezond eten, genoeg water drinken en natuurlijk voldoende bewegen! Laat mijn programma's ( 30 dagen programma) ( 40 dagen programma), en de 3x3 workouts je daarbij helpen.

Hoe werkt het?

  1. De Challenge loopt van  maandag 24 maart tot en mét maandag 31 maart.
  2. Je vervangt ófwel je ontbijt, ófwel een tussendoortje voor een groene smoothie.
  3. Je mag zelf een smoothie bedenken, of je maakt één van de Mama Stralend Fit Smoothies (zie punt 4)
  4. Iedere dag vind je op de website een recept voor een smoothie die je de volgende dag kunt maken.
  5. Motiveer de mensen in jouw omgeving om met je mee te doen, wissel lekkere recepten met elkaar uit en zet ze op Facebook.
  6. Kijk op zondag 23 maart nog even op de website voor het 'algemene boodschappenlijstje'.

3 TIPS voor méér resultaat:

  1. TIP 1: combineer deze Challenge met de Challenge 'Meer water drinken'
  2. TIP 2: combineer deze Challenge met de Suiker Challenge
  3. TIP 3: combineer deze Challenge met de 100 squats per dag Challenge  en/of de 100 sit ups per dag Challenge óf een andere Challenge uiteraard.

Hoe doe je mee?

Simpelweg door via een reactie onderaan deze pagina of een post op Facebook aan te geven dat je meedoet. Het is leuk als je ook vermeldt óf en welke 'extra' Challenge je gaat doen voor méér resultaat.

Samen met (sport)diëtiste Ancilla Sterrenburg ga ik zorgen voor lekkere smoothierecepten die je lichaam een gezonde (energie)Boost geven en je voorzien van inspiratie en motivatie om deze lente energiek en gezond te starten.

Wij wensen je veel succes en bij voorbaat alvast een stralende lente!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

6 reacties op “ Smoothie Challenge: Vervang je ontbijt óf tussendoortje voor een SMOOTHIE


Door Ellen Koemans op 20 maart 2014

Ik ga ervoor 🙂


Door Ginny op 20 maart 2014

Super!


Door Hanneke op 20 maart 2014

Ja... Bikiniproof!!! Gaan ervoor!


Door Ginny op 20 maart 2014

Geweldig!


Door Sonja op 20 maart 2014

Doe ook mee!


Door Saskia op 20 maart 2014

Wij drinken al iedere dag een fruitsmoothie met het hele gezin. Wel aangelengd met sojamelk.
(Meestal is het recept zo ongeveer: twee bananen, wat mandarijn, een appel, een mango, doosje bosvruchten diepvriesfruit en dus sojamelk)
Is dan voor vier personen. Ieder een groot glas.

Plaats een reactie


*