Page content

Smoothie Challenge Boodschappenlijstje

Start jij maandag ook met de 8-daagse SMOOTHIE Challenge?

Lees HIER alles wat je moet weten over Challenge en check hieronder het boodschappenlijstje.

Als je ervoor zorgt dat je de volgende voedingsmiddelen in huis hebt, dan kom je een héél eind:

Boodschappenlijstje Smoothie Challenge:

  • (soja) yoghurt
  • amandel-, soja-, of andere plantaardige melk (gewone melk mag ook)
  • Vers fruit waaronder bananen, 1 mango, 1-2 peren, 1 appel, aardbeien (evt diepvries), sinaasappels, citroen, bosbessen (evt diepvries), frambozen (evt diepvries)
  • Gedroogd fruit zoals rozijnen, dadels en vijgen
  • Verse groenten waaronder: wortel, bleekselderij, spinazie, alfalfa en komkommer
  • Verse kruiden zoals: verse munt, koriander, basilicum, verse gember
  • Granen waaronder havermout(vlokken) en muesli
  • Noten, zaden, pitten zoals: walnoot, amandelen, gebroken lijnzaad, hennepzaad, pompoenpitten etc.
  • Superfoods: rauwe cacaopoeder, tarwegras(poeder), chlorellapoeder
  • Overig: kaneel, honing, lijnzaadolie, kokoswater

Jeetje, na het doorlezen van dit boodschappenlijstje krijg ik meteen een héél goed gevoel: Wat een gezonde producten! Dat ga jij allemaal eten deze week... Héérlijk 🙂

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Smoothie Challenge Boodschappenlijstje

Plaats een reactie


*