Page content

Slanke Suggesties voor de Paasbrunch

Voor mij hoort Pasen echt bij de start van de lente. Met het mooie weer in aantocht kan aankomend weekend waarschijnlijk al niet meer stuk. Ben jij je ook alvast aan het voorbereiden op de Paasbrunch? Lees dan nog even verder voor een paar slanke(re) suggesties:

Gek op Paasbrood?

Paasbrood is heerlijk, maar door toegevoegd spijs ook behoorlijk calorierijk. Kies eens voor muesli- of krentenbroodjes.

Maak zelf eiersalade

Een lekkere eiersalade mag niet ontbreken op tafel. Probeer eens eiersalade te maken op basis van kwark, yoghurt of demi crème fraîche en voeg er verse bieslook aan toe.

Quiche maken?

Ben je gewend om quiche te maken van bladerdeeg? Een slankere variant maak je van filodeeg, maar
met een zelfgemaakte bodem van (volkoren) brood  of (zilvervlies)rijst maak je het nog verantwoorder en voedzamer.

Kies een smoothie

Meegedaan aan de smoothie-challenge? Voeg jouw favoriete smoothie toe aan het ontbijt of brunch voor de vitamientjes.

Ga lekker naar buiten

Kies ervoor om na de uitgebreide lunch of brunch lekker een activiteit buiten te gaan doen. Goed voor de aanmaak van vitamine D en je bent lekker in de beweging.
De ‘Paasbootcamp’ die Ginny organiseert met collega’s is ook erg leuk om aan mee te doen!

Ik wens je hele fijne Paasdagen toe!

Door gastblogger Ancilla Sterrenburg

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Ancilla Sterrenburg-Kluin,
(sport)diëtiste praktijklocatie VodiService Zoetermeer,
E: ancilla@vodiservice.nl
W: www.vodiservice.nl

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Slanke Suggesties voor de Paasbrunch

Plaats een reactie


*